Wpis z mikrobloga

#pokazauto kupiłem to za 800 euro z uszkodzoną skrzynia biegów (skrzynia manualna). Skrzynie biegów kupiłem w Polsce za 800zl. 2008r 1.6 benzyna, 142tys przebiegu. Z rejestracją, transportem, naprawa... Wyszło mnie jakieś 6800zl. Niby śmieszne homoseksualne auto.... Ale mega się cieszę. Moje dzieciaki już się nie mogą doczekać kiedy do przedszkola będziemy jeździć bez dachu. Kupiłem to jako trzecie auto w domu, w sumie w cenie dobrego roweru. Będzie radocha w upalne dni ;)
Redzi89 - #pokazauto kupiłem to za 800 euro z uszkodzoną skrzynia biegów (skrzynia ma...

źródło: 1000018868

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Redzi89: idealny na kryzys wieku średniego. Sam szukam jakiegoś cabrio, na lato do krótkich dojazdów do pracy idealne, bo kiedy przez dzień się nagrzewa, to otwierasz dach i od razu możesz jechać
  • Odpowiedz
  • 0
@incelowski: no dokładnie. Myślę że w roku zrobię tym maksymalnie z 1-2tys km. Cena tego auta jest tak śmieszna, że niech sobie stoi. A przyjdzie lato to fajnie sobie skoczyć gdzieś nad pobliskie jezioro bez dachu
  • Odpowiedz
@Redzi89

Wychodzi dziecko ze szkoły, idzie chodnikiem. Powoli podjeżdża facet koło czterdziestki i jedzie równo z dzieckiem:Facet: Wsiadaj.Dziecko: Nie, nie wsiądę!Facet: Wsiadaj, dam ci czekoladę.Dziecko: Nie!Facet: Dam ci czekoladę i 10 złotych.Dziecko: Nie!Facet: Ostatnia propozycja: czekolada i 20 złotych.Dziecko: Tato! Kupiłeś Peżota, to sam sobie jeździj..

( ͡° ͜ʖ ͡°) oby sie nie sypal
  • Odpowiedz
@Redzi89 też kiedyś kupiłem sobie kabrio :) Audi. Pojeździsz zobaczysz - ja ostatniego roku zrobiłem nim 500km - nie wyjeździłem nawet baku i finalnie go sprzedałem
  • Odpowiedz
  • 2
@pacmanxx: może i u mnie tak będzie, nie mówię że nie. Zobaczymy jak się zrobi ciepło. Tyle fajnie że na pewno na nim nie stracę. Nowe opony wielosezonowe, klima działa. Za taką kasę myślę że to dobry zakup.
  • Odpowiedz
  • 3
@Lupus_Management: eBay Kleinanzeigen. Auto było wystawione za 1300... Pisałem z Panią na whatsappie i udało mi się na 800 euro utargować. Tyle fajnie że Pani była naprawdę bardzo miła. Wysyłała mi filmiki jak auto wygląda. Czy dach się składa, jak silnik chodzi.
  • Odpowiedz