Aktywne Wpisy

njay +143
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

magdalena-gaska +57
Nauczyłam dziecko szczekać na psy jak te na niego szczekają żeby się nie bał kundli, tak wiem głupie ale działa xd ostatnio jakaś właścicielka kundla się spłakała, że dziecko jej psa denerwuje
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze
Kto i dlaczego wciąż od trzech pieprzonych lat, pozwala tym kilku osobą w asyście polcji, stać z ukraińskimi flagami na krakowskim rynku i notorycznie nawoływać o w0jnie i wsparciu, czy ktoś ich opłaca?
Wczoraj 22.03.2025 jak co tydzień, były organizowane wieczorem tańce, turyści i mieszkańcy się bawil - tańczyli i śpiewali. Natomiast tamci z flagami ukraińskimi, zagłuszają i odstraszają turystów, psując dobrą zabawę.
Czy my jako mieszkańcy i podatnicy Krakowa, damy radę zrobić z tym raz na zawsze porządek?
Kraków jest pięknym miastem turystycznym o mocnej pozycji w rankingu, każdy chce tu przyjechać i pozwiedzać, ale urok psują na każdym kroku odstraszające śmierdzące menele i ukraińskie flagi wraz ze wschodnim językiem.. szto ty gavarisz ja ni panimaju...
Zapraszam do dyskusji wszystkich co są związani z tym tagiem, podejmijmy razem wspólnie kroki i uczyńmy Kraków znów dobrym miejscem do życia. #makekrakowgreatagain
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Te, panie patryjota, może zacznij od nauczenia się własnego języka?
Jak to? Przecież ty mnie opłacasz. A tak na poważnie, widzę jak jest z perspektywy mieszkańca i opinii turystów. Coraz gorzej to miasto zaczyna funkcjonować, z jednej strony ciągłe remonty, na które każdy narzeka, z drugiej fala bezdomnych z problemami alkoholowymi, a z trzeciej wyludniający się rodowici mieszkańcy, którzy widząc syf - najzwyczajniej w świecie wyjechali stąd za granicę (narastające bezrobocie). W to miejsce weszło
Naucz mnie mistrzu proszę!
Nie pultaj się byczku, jak coś to tylko wykop. Każdy rozumie treść zdania mimo, błędów ortograficznych, tak działa mechanizm mózgu. Ps. Angielski wyprze wszystkie języki. Większość ludzi miesza języki choćby używając anglicyzmów, więc to kwestia czasu. Z fartem.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Zapraszasz? Spoko, chętnie wpadnę jak mnie tylko dobrze ugościsz. Heh.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Ale ja jestem wolnościowcem, a nie tylko “wolnościowcem głównie z nazwy, kiedy mi akurat pasuje” więc wielu Wykopkom może się nie spodobać ta opinia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
Obcokrajowców zawsze w Krakowie było sporo, na rynku to jest standard, że jest tam zatrzęsienie pijanych Angoli czy kurierów z ciemną karnacją. Nie
Władza Ukrainska jest nazistowska. Proszę zmień moje zdanie. Udowodnij mi ze bandera i banderowcy którzy są czczeni do dzisiaj są „bohaterami” pfu.