✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mireczki, potrzebuję jakiegoś plugina żeby odwracał kolory w #netflix . Obejrzałem #dojrzewanie #adolescence i tam wszystko jest na opak. Białe jest czarne, a czarne jest białe. Może jest jakiś sposób żeby to naprawić? #kiciochpyta ( ͡°͜ʖ͡°)
majestatyczny-wędrowiec-31: @luxkms78 zabrakło #pdk ( ͡°͜ʖ͡°) W serialu biali zabijają czarnych, choć w realu na którym niby jest oparty serial, czarni zabijali białych ( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°)
Rozumiecie, że jakieś baby prowadzą kursy ujeżdżania piłki z latarką w p-----e? I to jest wszędzie. W Polsce, w Rosji, we Włoszech. Na Instagramie takie filmy. P------e jak dla mnie. I mają latarki w cipie. Latarki. Ruchy posuwiste.
Mireczki, potrzebuję jakiegoś plugina żeby odwracał kolory w #netflix . Obejrzałem #dojrzewanie #adolescence i tam wszystko jest na opak. Białe jest czarne, a czarne jest białe. Może jest jakiś sposób żeby to naprawić?
#kiciochpyta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
W serialu biali zabijają czarnych, choć w realu na którym niby jest oparty serial, czarni zabijali białych ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi