Aktywne Wpisy

Soothsayer +17
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

Panitsch +125
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz

#spam #moderacjacontent #wykop #afera
źródło: image
PobierzA sam Dorian opisał siebie tak w internecie:
PobierzPrzecież takich spamerów są tu dziesiątki i @Moderacja nic z tym nie robi.
Kiedyś @wykop miał Kodeks Dobrych Praktyk, który w jednym, punktów miał, żeby nie wrzucać znalezisk tylko z jednego serwisu ani tylko do własnej twórczości.
Ale dawno temu to ściągnęli i każdy może z błogosławieństwem wykopu robić tu sobie darmową reklamę.
Pobierzźródło: Screenshot 2025-03-21 at 11-38-51 Standardy moderacji Wykop.pl
Pobierz@LukaszN: ale one mają charakter reklamowy bo to nie jest jego blog, a strony z newsami działające
@LukaszN:
Nie, nie była.
Wykop nie miał na celu być miejsce, gdzie boty będą promować linkami stronę twórcy.
Kiedyś był Kodeks Dobrych Praktyk i było to wprost zapisane, że linkowanie do swoich materiałów jest niemile widziane.
@Polinik: @LukaszN Nie zgłaszałem tego wcześniej jako spam, a odzucili bo typ szybciej dostał bana za fejura. Jak konto ma bana to z automatu anulują inne zgłoszenia.
Wychodzi też na to, że wcześniej używali multikont do wykopywania:
https://wykop.pl/artykul/7026905/sirius-biznes-na-wykopie-csiwykop
@Kryspin013: gdyby tak to miało wyglądać to mało co można by było tu wrzucać, wszystkie rmfy, onety i inne też by się pod to łapały, bo widziałem sporo kont, które wrzucają tylko takie rzeczy. Chodzi tu bardziej o reklamowanie produktów/usług, taki typowy spam reklamowy. Łatwiej takich typków jak @astrolove czy @jestemjakijestem1212