Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1338
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +210
źródło: 1000005415
Pobierz

Porównywanie ludzi z autyzmem do Memcena to obraza
@OCIEBATON:
¯\(ツ)/¯
Co jest złego w piętnowaniu osób którzy mają brązowe oczy?
Co jest złego w wyzywaniu rudych?
Zadajesz pytanie jak 5 latek. Wiem że nie oczekujesz nawet odpowiedzi na to pytanie.
Ja tylko pokazuje jakimi debilami są osoby głosujące na Konfederację
A ty mi w tym pomagasz
Miłego dnia
No nie ładnie, nie ładnie....
Miłego dnia kolego, odpuszczam
Miłego dnia
A najlepsze jest to że to działa xD I jego wyborcom ani trochę nie przeszkadza że suabek ma ich za bandę idiotów kierujacych się w wyborze swoich przedstawicieli wyłącznie emocjami.
Stare, znałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wolność jednostki kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka. To fundament harmonijnego współistnienia w społeczeństwie.
Jeśli jakakolwiek grupa polityczna buduje swoją pozycję na antagonizowaniu społeczeństwa, dzieleniu ludzi i podsycaniu konfliktów, należy to stanowczo potępić. Polityka powinna opierać się na dialogu, poszukiwaniu wspólnych rozwiązań i dążeniu do dobra wspólnego, a nie na eskalacji podziałów i wykorzystywaniu wrogości jako narzędzia do