Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cinu4: W sumie dobrze napisałeś krytyka na głównej wszystkich którzy nie mają nic wspólnego z konfederacją, wytkniesz jakieś manipulowanie to lecą tuskoboty/giertychoboty
  • Odpowiedz
@cinu4: czemu zawsze uważacie że to wina trolli a nie po prostu kwestia ośmieszania się waszego kandydata? Czy to jest jakieś wyparcie, krótkowzroczność czy co?
Świat nie składa się z wielkich patriotów pod znakiem konfederacji i pisu oraz trolli giertycha i tuska. Znakomita większość wyborców dotychczas nawet nie chciało patrzeć w stronę konfederacji więc nie wiem skąd u was takie zdziwienie że ludzie was krytykują.
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 15
@majFriend waszego czyli którego? Sam jeszcze nie jestem pewny na kogo zagłosuję. Proporcja tuskoidów do pozostałych użytkowników na mirko jest po prostu nienormalna, nawet na reddicie jest bardziej różnorodnie xD
  • Odpowiedz
@cinu4: waszego czyli memcena albo nawrockiego. Cała reszta raczej się nie liczy, a jeżeli piszesz o tuskobotach czy tam trollach tuska, to chyba logiczne jest że bardziej kierujesz się w stronę tamtych dwóch. Inaczej ten post wyglądałby inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 11
@majFriend fanatyzm i toksyczność aż wylewa się z twoich wpisów. W przeciwieństwie do was ja nie przynależę do żadnej sekty. Obserwuję bacznie konfederację bo nie ufam im, muszą się odciąć grubą krechą od pisu żeby zyskać mój głos. Nikim tak nie gardzę jak Nawrockim i PiSem. I co teras?
  • Odpowiedz
@cinu4: ode mnie fanatyzm? Już słyszałem że jestem lewakiem, tuskobotem, giertychobotem ale że jestem fanatykiem to pierwszy raz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lubię się pośmiać z konfederacji, moje guilty pleasure to rozmowy o pisie ale żebym był fanatykiem? Twoje zdanie, nie zamierzam się tłumaczyć że taki nie jestem bo zdanie anonimowych osób z Internetu jest mi całkowicie obojętne.
  • Odpowiedz
@cinu4 dziwne że jak ktoś broni Nawrockiego to zielonka, teraz zielonki wychwalają memcena a jak ktoś jest za Czaskoskim to minimum pomarańczka. Zrozum, że normalni ludzie co skończyli przynajmniej 8 klas i jakieś liceum nigdy nie uwierzą w brednie pisu czy obietnice memcena i potrafią połączyć kropki i związek przyczynowo skutkowy.
  • Odpowiedz
@cinu4: z tego co wiem, nikt nie zabrania różnorodności poglądów na mirko, wydaje mi się że większość osób tutaj ma RiGCz stąd ta zbieżność w poglądach
  • Odpowiedz