Aktywne Wpisy

maybe +70
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +40
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@TavarishPiesov: Mało...
@TavarishPiesov: Ufff....Bardziej tym zbudowałeś napięcie, niż brakiem ciepłej wody...
źródło: 71LOqQHtGIL
Pobierz@TavarishPiesov: i po co o----------z patologię?
@TavarishPiesov: Dostała góry od męża? Zazdroszczę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: szyk_wyrazów
Pobierz@vboss: fakt, też mnie irytuje jak w noclegach na zadupiu nie ma nawet minimalnego aneksu kuchennego, albo nawet mikrofalówki za 50 zł z olxa. Tylko że można o--------ć właścicielkę a nie robić pato, że kolejny gość będzie miał kawę o smaku parówki
@StaryWedrowiec: a jak miał napisać? z nieruchomością od męża w górach? to wtedy można by się przyczepić, że "mąż w górach" xD
@bylem_zielonko: Nie wiem, z czego się śmiejesz, ale może jednak przyznasz mi rację...
źródło: 2025-03-21 17 12 58
Pobierz