Aktywne Wpisy

Twórca tego mema zapomniał, że w tym kraju psiarzy, Pan Marcin pójdzie siedzieć za zabicie psa mieczem xD (co pokazał przykład tego dziadka, który w obronie własnej zabił pitbulla siekierą i został aresztowany)
#heheszki #psiarze #humorobrazkowy
#heheszki #psiarze #humorobrazkowy
źródło: temp_file7524328165835118537
Pobierz
tcp-protocol +79
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz

Mam dla Was 3 zestawy gadżetów od HCL Software - producenta rozwiązania #bigfix służącego do zabezpieczania stacji roboczych i serwerów.
W skład których wchodzą:
🧢 Czapeczka
🟠 Piłeczka antystresowa
📒 Notes
🌂 Parasol
🎒 Worek sportowy
Tak jak na zdjęciu.
Co trzeba zrobić, żeby wziąć udział?
✅ Zaplusować ten wpis
✍️ Dodać komentarz, dlaczego zabezpieczenie end-pointów jest tak ważne.
Losowanie odbędzie się jutro o 20:00 przez Mirko Loterię. 📅
📦 Wysyłka paczkomatem lub możliwość odbioru osobistego w Warszawie – jeśli wybierzesz drugą opcję, zapraszam na kawę do biura HCL Software! ☕
Powodzenia!
źródło: 20250319_161529
Pobierz@BigFix: czy macie czapeczki dla serwerów VPS? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale życzę sukcesu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powodzenia @BigFix!
#bigfix #security #endpointsecurity
@BigFix: żeby Rumun nie wrzucał postów o Monice, co zgubiła...
Wszystkie szczegóły znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒ
· @nic3k
· @twitter-bot2137
· @kleopatrixx
Gratulujemy wygranej!
Są dwie opcje, możecie otrzymać nagrody przez Paczkomat, i poprosimy o Wasze dane do wysyłki przez PW, bądź zapraszamy po odbiór (i na kawę) do naszego biura w Warszawie. Dajcie znać jak Wam najbardziej odpowiada odbiór nagród.