Aktywne Wpisy

aversxx +2
tak czysto teoretycznie jak najlepeij zniszczyc/ukryć ciało w Polsce? #biologia #ciala #polcija #zbrodnie #wydarzenia #kryminalne

Roszp +169
To może wyglądać jak zwykły papier toaletowy, ale te podstawki pod kable, a w zasadzie Kondycjonery Układające Pola Elektromagnetyczne (KUPE), są zaprojektowane przez najtęższe umysły i najostrzejsze uszy. Każdy walcowaty przetwornik bifurkalny został wykonany ze specjalnego, niemagnetycznego materiału wybranego metodą odsłuchową. Dzięki temu pole elektromagnetyczne wokół kabla nie odkształca się, zapewniając idealny przesył bez zakłóceń. Wokół przetworników owinieto kilkaset cienkich warstw celulozowego kontrolera wibracji, który dzięki kontroli nawijania przeciwnej do siły coriolisa,
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

![Hałas w centrum Szczecina. Mieszkańcy mają dość [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4fc5b229b5bd8aca4011dfab6fd092ad6969d5158046d0dcd049e09202286350,q80.jpg)

#motocykle
Jeździsz na motocyklu:
1. łatwiej założyć kask, bo uszy się nie plączą
2. jak jest wielki upał, to pot i tak przesiąknie, ale tłuszcz z głowy i twarzy nie idzie w wyściółkę. Kominiarkę piorę co drugi wyjazd.
3. Zakładać kask bezposrednio na glowe to jak spać na łóżku bez prześcieradła i poszewek.
4. Na temperaturę to i tak nie ma wpływu.
1. Wszystko się plącze z okularami, włosami (długie), broda pewnie też by się mixowała
2. Mam pralkę, mogę wyprać kask
3. Mam długie włosy więc mam naturalny akumulator potu i łoju
4. Potrafię spać na łóżku bez prześcieradła
W kominiarce nie władze okularów raczej
@smoczykutaz7:
@WolvvloW: Poznałem gości jeżdżących w oksach i okulary wlatują na sam koniec, pod kominiarkę. Ale też zdecydowana większość w takim przypadku kupuje kaski szczękowe.
Ogólnie to ja robię zazwyczaj krótkie odcinki między zdejmowaniem i zakładaniem kasku, rozumiem zakładać ten cały majdan na pół dnia, ale jak się kręcę gdzieś po okolicy i co 15 minut zdejmuję kask to bym się z-----ł
@Zielony34: jesteś pewien że masz kominiarkę a nie gumowy czepek? bo inaczej to czysta magia musi działać albo masz kask 2 rozmiary za duży
ja widziałem ludzi jeżdżących bez kasku i co z tego
@Ligniperdus: Tak, mam kominiarkę, działa skutecznie. Polecam dobre kominiarki, a nie poszwę z poduszki. Jeździj bez kominiarki, to masz do prania wyściółkę co jazdę, bo kask zaśmierdnie w moment. No chyba, że lubisz, to twoja sprawa i twój smród.
@Ligniperdus: A nie wiem, w
@Zielony34: można, ale wtedy okulary bardziej parują. Nos musi wystawać z kominiarki by dało radę jeździć