Wpis z mikrobloga

O---------m shit by pojeździć xD . Analizator plików GPX dla off-roadowców, by prześwietlić trase offroad.
Ogólnie zassałem bazę z wikiloc i analizuje sobie trasy, ile % i jakie oddcinki są naprawdę off-road. Później chce udostępnić portal z trasami.
Ba... na podstawie bazy danych tras off-roadowych, będzie można zbudować własnego GPX'a, gdzie będziesz mógł wybrać odcinki.

Znacie jakieś inne strony co udostępniają gpx'y? Chce stworzyć jedno miejsce, gdzie są wszystkie trasy i można je filtrować po dokładnych parametrach.
I czy w ogóle jest juz takie narzędzie?

Zielone - offroad
Czerwone - asfalt

#offroad #offroadboners
new-object - O---------m shit by pojeździć xD . Analizator plików GPX dla off-roadowc...

źródło: image

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@new-object: koomoot spróbuj. Ogólnie istnieje coś takiego dla motocykli jak rats, taka organizacja/sekta. Trzeba się wkupić wrzuceniem kilku tras. W zamian za co masz dostęp do bazy którą tworzą uzytkownicy.
  • Odpowiedz
@new-object: problem nie jest z ogarnięciem programu który wyznaczy/opiszę trasy offroad, tylko z danymi wsadowymi. Obecnie założyciele RATs włożyli dużo czasu i pieniędzy w tę społeczność, dla mnie obecnie totalny gamechanger w kwestii legalnych tras offradowych. Dajesz jedną trasę, dostajesz dostęp do wszystkich w Polsce.

Ogólnie to gpxstudio też podaje nawierzchnię na trasie, ale podobno kamoot lepszy.
  • Odpowiedz
@new-object: W mojej okolicy na wikiloc jest masa nielegalnych tras.
Plan na apke bardzo zacny,używałbym plus znajomi.
Pomyśl o daltonistach proszę,zmiana w opcjach żółty/ niebieski,napewno nie zestawienie zielony/czerwony
Wołaj jak będzie gotowe lub na testy
  • Odpowiedz