Aktywne Wpisy

KrolWlosowzNosa +147
Piękna to była ceremonia przekazania, wielka radość i cudny weekend za kółkiem wspaniałego wozu.
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
źródło: 1000036947
Pobierz
piururo +116
Myślałem, że mnie to nie spotka, że takie rzeczy to głównie w mediach, ale jednak. Mam jedno mieszkanie, które obecnie wynajmuję (bo w przyszłości planuję tam zamieszkać) i obecni lokatorzy przestali po prostu płacić. Ojciec, matka i dziecko. Płacili przez rok, teraz rzucili oboje robotę i ch**. Przez jakiś czas gość jeszcze odpowiadał na SMSy, że on znajdzie jeszcze pracę, żeby nie przesadzać itp. i że zapłaci, a już prawie 3 miesiąc

źródło: eELiydeyJ5BhkqGiSCalhkIUX8glPs5O
Pobierzźródło: image
PobierzJeśli np hipotetycznie facet by mnie zdradził, to od razu koniec związku, pomimo tego, że milion razy był ze mną, a tylko raz z inną babą.
Więc mamusia miała co do Ciebie rację Ty potworze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@eragonn14: one mówię że nigdy nie krzyczą, a jak jest to wiemy wszyscy
@Tyrande: ale dałaś przykład :DDD
We wpisie mowa o podniesionym tonie podczas kłótni.
Mogłaś napisać jeszcze że gdyby choć jeden raz dokonał masowego ludobójstwa Ormian to byłby koniec zwiazku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Koleżanka mojej mamy też tak myślała i teraz nie żyje, bo ją chłop zabił ¯\(ツ)/¯ (a ręki nie podniósł na nią nigdy, tylko się kłócili mocno)
Złym zachowaniem w tym przypadku jest wywołanie tysiąca kłótni, podniesienie głosu to reakcja na przekroczoną granicę.
@Tyrande: bez jaj, dla mnie wydaje się wręcz chore, jeśli każdej kłótni towarzyszy stoicki spokój. Podniesiony ton to normalna reakcja na podniesiony stan emocjonalny.
Nie spodziewałbym się, że będziesz brnąć dalej w jakieś chore, skrajne przykłady. Albo zupełnie inaczej pojmujemy zwrot "podniesiony ton", bo absolutnie nie uwierzę, że na samym podniesionym tonie się tam kończyło.
@lhinphe: a skąd przeświadczenie, kto wywołał
@lhinphe: pytanie co to za kłotnie. Bo każdy postrzega kłotnie inaczej. Ogólnie wyrażanie swojego zdania i nie zgadzanie się z czymś z drugą osobą przez jednych będzie traktowane już jako kłótnia, a przez drugich nie. Czasem można ubrać zdanie inaczej niż "Czemu ty nigdy nie wynosisz śmieci sam, bez wskazania ci palcem?" ale to