Aktywne Wpisy

gonzo91 +74
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Piotrek7231 +117
#mecz
źródło: temp_file1450869082415563511
Pobierz

źródło: eELiydeyJ5BhkqGiSCalhkIUX8glPs5O
Pobierzźródło: image
PobierzJeśli np hipotetycznie facet by mnie zdradził, to od razu koniec związku, pomimo tego, że milion razy był ze mną, a tylko raz z inną babą.
Więc mamusia miała co do Ciebie rację Ty potworze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@eragonn14: one mówię że nigdy nie krzyczą, a jak jest to wiemy wszyscy
@Tyrande: ale dałaś przykład :DDD
We wpisie mowa o podniesionym tonie podczas kłótni.
Mogłaś napisać jeszcze że gdyby choć jeden raz dokonał masowego ludobójstwa Ormian to byłby koniec zwiazku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Koleżanka mojej mamy też tak myślała i teraz nie żyje, bo ją chłop zabił ¯\(ツ)/¯ (a ręki nie podniósł na nią nigdy, tylko się kłócili mocno)
Złym zachowaniem w tym przypadku jest wywołanie tysiąca kłótni, podniesienie głosu to reakcja na przekroczoną granicę.
@Tyrande: bez jaj, dla mnie wydaje się wręcz chore, jeśli każdej kłótni towarzyszy stoicki spokój. Podniesiony ton to normalna reakcja na podniesiony stan emocjonalny.
Nie spodziewałbym się, że będziesz brnąć dalej w jakieś chore, skrajne przykłady. Albo zupełnie inaczej pojmujemy zwrot "podniesiony ton", bo absolutnie nie uwierzę, że na samym podniesionym tonie się tam kończyło.
@lhinphe: a skąd przeświadczenie, kto wywołał
@lhinphe: pytanie co to za kłotnie. Bo każdy postrzega kłotnie inaczej. Ogólnie wyrażanie swojego zdania i nie zgadzanie się z czymś z drugą osobą przez jednych będzie traktowane już jako kłótnia, a przez drugich nie. Czasem można ubrać zdanie inaczej niż "Czemu ty nigdy nie wynosisz śmieci sam, bez wskazania ci palcem?" ale to