Aktywne Wpisy

jmuhha +16
wezcie mi wytlumaczcie jak ludzi stac na budowe takiej chaty a zarabiaja 6k i pracuja bez weekendow? ლ(ಠ_ಠ ლ)
nie wierze, ze utrzymanie takiego domu jest tansze niz mieszkania
nie wierze, ze utrzymanie takiego domu jest tansze niz mieszkania
źródło: 1000021065
Pobierz
acpiorundc +163

od dłuższego już czasu dłubię sobie w wolnych chwilach przy własnej apce webowej do nauki języków. Właśnie wypuściłem wersję beta więc byłoby mi bardzo miło gdybyście weszli na stronę, potestowali (jeżeli stwierdzicie, że to coś dla was) i dali znać co myślicie. Każdy feedback jest mile widziany, czy to wskazanie jakiegoś błędu w stylu coś nie działa, pochwała ale to fajne, czy krytyka że jednak niefajne.
Link do strony:
https://flangu.app/
Apka działa podobnie do aplikacji Anki, tyle że jest przystosowana specjalnie do nauki języków (głównie słownictwa) np. ma wbudowany translator, który automatycznie tworzy fiszki, oprócz tego można sobie wygenerować definicje słów, przykłady użycia danego słowa w zdaniu, posłuchać wymowy danego słowa itd.
Historia powstania apki jest taka, że jakieś dwa lata temu, podobnie jak pierdyliard innych osób postanowiłem przebranżowić się do IT. Zacząłem uczyć się po pracy, polubiłem to i po ponad roku miałem dość spoko portfolio z fajnymi, oryginalnymi projektami, wśród których była apka tworząca fiszki od razu przy tłumaczeniu. Rynek zweryfikował, że jednak portfolio nie jest az tak spoko i ostatecznie nie znalazłem pracy w IT. Zrobiłem sobie kilka miesięcy przerwy po czym wróciłem do programowania, bo tak jak wcześniej wspomniałem, przez ten okres nauki stało się to trochę moim hobby. Stwierdziłem, że pomysł na apkę jest spoko i zacząłem go rozbudowywać, efekt można zobaczyć klikając w link ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tyle.
#naukajezykow #naukaangielskiego #fiszki #anki #naukaprogramowania #programowanie
źródło: flangu
Pobierzniestety appka wymaga maila, a srednio mi sie chce zostawiac maila wszedzie gdzie popadnie, wiec nie przetestuje
źródło: obraz
Pobierzźródło: Zrzut ekranu (805)
PobierzMozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.15; rv:135.0) Gecko/20100101 Firefox/135.0