Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amatorro: może dlatego, żeby PO nie miało prezydenta bo powtórzy się to co było wcześniej - rządy jednej partii. No, a na Nawrockiego głosować to nie mam jak wytłumaczyć, nic mi nie przychodzi do głowy oprócz bycia pisowskim betonem.
  • Odpowiedz
@Amatorro xd wykopki nawet to że ktoś się spieszy potrafią skrytykować xD nie widzicie że te wpisy odnośnie Sławka są co raz bardziej kuriozalne? I chodzi właśnie o robienie sensacji i beki z niczego xD w sumie to się tyczy też innych kandydatów. Dla mnie bardziej żenujące jest skupowanie glosow zenkiem martyniukiem, albo obywatelslosc nawrockiego. Tu chlop się spieszy i w sumie inni mogliby brac przyklad pracowitosci i szacunku do czekajacych
  • Odpowiedz
  • 0
@Amatorro na Ukrainie pewnego razu wybrali komika na prezydenta i w chwili prawdy nie miał spakowanego plecaka i nie s--------ł tylko zdał egzamin z godności.

• Odpowiedz
@Amatorro Nie jestem wyborcą konfederacji, ale Mentzen po prostu chce odbyć jak najwięcej spotkań z wyborcami. Gdyby chciał z każdym pogadać i zrobić zdjęcie to nie odbyłby nawet 20% dotychczasowych spotkan
  • Odpowiedz