Wpis z mikrobloga

W nowy rok nakryłem swoją byłą z innym typem w mojej k---a chacie, w-------m ja z chaty - zerwaliśmy po 4.5 roku. Teraz widzę, że poleciała z jakimś frajerem na wakacje na które miała lecieć z koleżankami XDD śmiać się czy płakać
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@plastikowemorze: pamiętaj stare chińskie przysłowie, "dywan który trzepie się raz, można trzepać cały czas". Czy z jednym czy z innym jak cie w balona zrobiła to bez znaczenia i tak by to zrobiła, to dobrze że wiesz, a ile jest takich co nie wiedzą. To jest plaga naszych czasów.
  • Odpowiedz
@plastikowemorze śmiać. Ja swoją ostatnią też pogoniłem dzień przed sylwestrem, a potem w sylwestra siedziałem sam, piłem p--o i grałem w tibie. Jasne, przez jakiś czas było smutno, ale tego szacunku który do siebie dzięki temu mam, że ucialem sprawę gdy ona przekroczyła ustanowione przeze mnie granice nie zrekompensuje nic.
  • Odpowiedz
@MajoZZ W sensie że co do czego, bo zupełnie nie rozumiem? Moim zdaniem ma po prostu zamknąć ten rozdział, a grzebanie w życiu byłej to uniemożliwia.
  • Odpowiedz
A na c--j lukasz co ona robi ze swoim życiem?

@kiszczak: każdy czasami zerka co tam u byłych, ale tylko z ciekawości, a nie żeby płakać na wypoku xD
  • Odpowiedz