Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 21
@macvir: Dla was "stałość w poglądach" To naprawde plus? Dla mnie to po prostu zakuty łeb, który nie jest otwarty na dyskusje i fakty. Korwin np od 30 lat jest staly w poglądach, ale to poglądy dla debili.
  • Odpowiedz
@Neobychno: bardzo ładzie wykute na blachę.
A weź go zapytaj o dwa powody by na niego zagłosować to zobaczysz ile naprawdę jest w stanie powiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@macvir Wyborcom oczywiście nie powie jednego. Ze UE mając 3x mniej ludzi niż Chiny ma 2x więcej reaktorów jądrowych. Dodatkowo Chiny stawiają glownie EPR czyli EUROPEJSKIE reaktory które stawia im Francja. A z Afryką to już odleciał. XDD nie no idealny kontynent dla konfiarzy brać przykład z Afryki :) dodatkowo w UE jest z 15 startupow które chcą produkowac małe SMRy np ostatnio w Szwecji firma chce wybudować w latach '30
  • Odpowiedz
@Gaggatek: Co ty bredzisz? Przeciez Mentzen i cala Konfederacja od zawsze jest za budowa elektrowni atomowych, nawet ostatnio mowil o tych Francuskich, w kontekscie, ze nie trzeba brac wszystkiego od USA bez przetargow.
  • Odpowiedz
@DorianJS: naucz się czytać zanim zaczniesz się wypowiadać. Gdzie napisałem że są przeciwko? Napisałem tylko że nigdzie nie mówią że to EUROPA JEST POTEGA w Atomie bo to im nie pasuje do narracji że Europa upada i że to skansen świata. Oni tylko ma Europe i na Polskę potrafią pluć bo to szuje antypolskie i ojkofobiczne.
Ciągle tylko płaczą te płatki śniegu i mówią jakie to chiny czy indie super
  • Odpowiedz
A weź go zapytaj o dwa powody by na niego zagłosować to zobaczysz ile naprawdę jest w stanie powiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Gieremek: żeby go zapytać, musiałbyś go najpierw dogonić, ale chłop ma formę po codziennych treningach XD
  • Odpowiedz
@DorianJS: czyli będąc w sejmie na pewno mocno lobbowali ten pomysł, pisali projekty i chodzili po telewizjach żeby nakręcać temat, i dawać konkretne pomysły, prawda?
  • Odpowiedz
@macvir: Czyli jak trzeba będzie się dogadać z EU to nie, bo ma stałe poglądy i będzie ślinił się do USA które chce nas oclić i sankcjonować, super.
  • Odpowiedz
przynajmniej jest stały w poglądach, czego nie można powiedzieć o jego bezpośrednich przeciwnikach

@macvir: Kilka lat temu był zwolennikiem prywatyzacji opieki zdrowotnej, dzisiaj kiedy ma większe doświadczenie i zorientował się już, że takie korwinowskie wysrywy nie sprzedają się dobrze, twierdzi, że nikt nie mówi o prywatyzacji. Rzeczywiście bardzo stały w poglądach. Pokaż mi jego bezpośredniego przeciwnika, który w ciągu kilku lat całkiem zmienił zdanie w tak fundamentalnej kwestii.
  • Odpowiedz
Czytałem dzisiaj wywiad z piwlerem i próbują ze sławusiem dotrzeć do emerytów obiecując im emerytury bez podatków. Ciekawe skąd zamierza wziąć fundusze na takie rozdawnictwo?
  • Odpowiedz