Wpis z mikrobloga

Doktor Memcen pięknie nauczył się na pamięć przemówienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jezcze tylko nauczyć sie odpowiedzi na pytania sympatyków, np czemu młodzi mają głosować na Konfederację.

Neobychno - Doktor Memcen pięknie nauczył się na pamięć przemówienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jez...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

dla mnie Mentzen to taki przerośnięty licealista, no nie jestem w stanie typa traktować poważnie

@rdddd: jeżeli media pokazują Tobie codziennie Mentzena biegnącego albo tyłem (odpowiadnio brak powagi/ zniewaga), 4 słowa i masa negatywnych komentarzy przechodniów/ ekspertów itd. a oponentów poważnie stojących na tle polskiej flagi z korzystnym lektorem to jak masz myśleć inaczej? Większość Polaków nawet nie zauważa jak media codziennie kreują negatywny wizerunek Mentzena, np. czarne słupki poparcia,
  • Odpowiedz
@Dadas77: nie oglądam TVNu, ani żadnej innej telewizji. Mentzena znam z internetu: wykopu, wywiadów(również tych z K0 i jeszcze z kanału sportowego), artykułów i jego wlasnego kanału, kiedy jeszcze go oglądałem.
Chyba najlepsza była jego nawijka w Sejmie na temat Pegasusa(czy to on ją sobie sam napisał, czy ktoś inny), ale po jego i jego partii obecnym nastawieniu do pisu widać jak słabo zestarzała się jego postawa. Także sorry ale
  • Odpowiedz