Aktywne Wpisy
Cześć
Mam 25 lat i dzisiejszego wieczoru mamy w związku „miesięcznice” tzn zbliżenie.
Mam za sobą 2 zbliżenia, (w tym 1 nieudane)
Jak nakłonić dziewczynę do stosunku analnego?
Jest lekko alternatywką (wygląda jak alternatywka z tym że nie je kotów, nie tnie się , nie bierze xanaxu , ma bierzmowanie)
Nie chce znowu dostać z liścia a czuję że dziś muszę zrobić z niej pieprzoną Natashe Teen ! Rozumiesz ! Pragnę ją wyłomotać tak że jutro
Mam 25 lat i dzisiejszego wieczoru mamy w związku „miesięcznice” tzn zbliżenie.
Mam za sobą 2 zbliżenia, (w tym 1 nieudane)
Jak nakłonić dziewczynę do stosunku analnego?
Jest lekko alternatywką (wygląda jak alternatywka z tym że nie je kotów, nie tnie się , nie bierze xanaxu , ma bierzmowanie)
Nie chce znowu dostać z liścia a czuję że dziś muszę zrobić z niej pieprzoną Natashe Teen ! Rozumiesz ! Pragnę ją wyłomotać tak że jutro

fsfdjf +11
a kto nie sra ten nie żyje
Na basenie normalnie jak jebliśmy piłką niechcący w grupę dziewczyn (okazało się, że jedna miała 16, a inne 18) - to ta 16 latka natychmiast zaczęła z nim żartować jak do niej podszedł przeprosić, normalnie zbiła mu żółwika i już była nakręcona, potem zagrały z nami i oczywiście już sępiła instagrama a potem do niego pisała sama.
Jak byliśmy rok temu na Złotych Piaskach w Bułgarii, to normalnie dwie laski podczas wyjazdu wziął na hotel, po prostu dzięki swojemu ryjkowi - były chętne się grzmocić od pierwszego wejrzenia, to były oczywiście polki.
Już pomijam, że on oczywiście ma obsesję na punkcie wyglądu, dyma na siłkę, biega, ma dietę, ubiera się jak model z Mediolanu. Zero nałogów, cera jak u nastolatka. Jest skejtem, więc jak już idziemy na skatepark, to stylem w ogóle nie odstaje od młodych dup. One mu jedzą z ręki. Gościu kosi najwięcej w przedziale 16-22. Normalnie 16 latki są chętne na tego typa tylko z powodu jak wygląda.
I on mi mówi ostatnio, żebym praktykował podejścia na ulicy, albo w galerii, bo to działa xD no tak, u niego to działa, bo wygrał mordę na loterii i starzeje się chyba lepiej niż Cristiano Ronaldo. Dla przeciętnego gościa jakieś sygnały zainteresowania na ulicy, to jest fikcja.
Jak dobrze wyglądasz, to femoidy leją na wszystko inne. Gość to pies na baby i mega mu zazdroszczę, że wygrał takie geny i dobrze je wykorzystał.
Geny > wszystko.
#redpill #blackpill #looksmaxing #nastolatki #logikarozowychpaskow
źródło: artworks-PbERvr7S6u2rOQpO-ALIDDg-t500x500
Pobierz@jimmy-kimmy: To ja ehh. Wolałbym jednak zarost na twarzy.
Tu nie chodzi o narzekanie i obrażanie się na rzeczywistość, tylko o chęć zrozumienia. Każdy gra kartami, które posiada, nie ma przecież wyboru. Jednak jak te karty masz dostatecznie słabe, to choćbyś się nie wiadomo jak starał to nigdy możesz nie osiagnąć danych celów, które dla innych ludzi będą proste. I najgorsze co może być to ludzie, którzy tego nie rozumieją i cały czas będą cię ganić i wytykać palcami,
@Edenes: zależy od laski i tego jak mocno warto dla danego gościa nagiąć zasady. ja nie jestem oskarkiem ani chadem, a te 4 lata naginałem z sukcesem by uniknąć odfiltrowania. jeśli kolega OPa to faktycznie ultra chad, który kręci się w
@Edenes: ale kto mówi o związkach? Mój kumpel nie chce z nimi się wiązać. Kwestia wieku to często coś co nawet nie pada za bardzo w takich relacjach, nikt o to qumpla nie pyta, bo każda ma w------e, one chcą się spotykać i spędzać fajnie czas. Już szczególnie na dyskotekach - ważne że się podoba