Wpis z mikrobloga

Mój kumpel ma 29 lat i wygląda jakby miał 18. Często zdarza się, że nie chcą mu sprzedać piwa, energola, musi pokazywać dowód. Jednak tak jak kiedyś to mogła być wada, tak teraz staje się to dla niego błogosławieństwem. Ponieważ to taki pretty boy ala Chico Lachowski. Dla niego wręcz naturalnym jest, że idzie sobie po ulicy, galerii handlowej i laska która przechodzi obok, patrzy się jak na obrazek święty i on po prostu wraca się za nią i podbija do niej, a ona często sama wciska mu instagrama. To jest coś czego większość facetów nigdy nie doświadczy. Ostatnie dwie panny z którymi się spotykał na luźnych zasadach to był rocznik 2007, 2006.

Na basenie normalnie jak jebliśmy piłką niechcący w grupę dziewczyn (okazało się, że jedna miała 16, a inne 18) - to ta 16 latka natychmiast zaczęła z nim żartować jak do niej podszedł przeprosić, normalnie zbiła mu żółwika i już była nakręcona, potem zagrały z nami i oczywiście już sępiła instagrama a potem do niego pisała sama.

Jak byliśmy rok temu na Złotych Piaskach w Bułgarii, to normalnie dwie laski podczas wyjazdu wziął na hotel, po prostu dzięki swojemu ryjkowi - były chętne się grzmocić od pierwszego wejrzenia, to były oczywiście polki.

Już pomijam, że on oczywiście ma obsesję na punkcie wyglądu, dyma na siłkę, biega, ma dietę, ubiera się jak model z Mediolanu. Zero nałogów, cera jak u nastolatka. Jest skejtem, więc jak już idziemy na skatepark, to stylem w ogóle nie odstaje od młodych dup. One mu jedzą z ręki. Gościu kosi najwięcej w przedziale 16-22. Normalnie 16 latki są chętne na tego typa tylko z powodu jak wygląda.

I on mi mówi ostatnio, żebym praktykował podejścia na ulicy, albo w galerii, bo to działa xD no tak, u niego to działa, bo wygrał mordę na loterii i starzeje się chyba lepiej niż Cristiano Ronaldo. Dla przeciętnego gościa jakieś sygnały zainteresowania na ulicy, to jest fikcja.

Jak dobrze wyglądasz, to femoidy leją na wszystko inne. Gość to pies na baby i mega mu zazdroszczę, że wygrał takie geny i dobrze je wykorzystał.

Geny > wszystko.

#redpill #blackpill #looksmaxing #nastolatki #logikarozowychpaskow
jimmy-kimmy - Mój kumpel ma 29 lat i wygląda jakby miał 18. Często zdarza się, że nie...

źródło: artworks-PbERvr7S6u2rOQpO-ALIDDg-t500x500

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jimmy-kimmy: straszne. Gość ma branie u lasek bo wygląda dobrze. A przecież w życiu liczy się wiele innych rzeczy, umiejętności i cech, niż tylko wygląd i ilość zaliczonych doop na koncie. Naucz się żyć będąc brzydkim i grać kartami które masz a nie na siłę robić z kota psa obronnego.
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus

Tu nie chodzi o narzekanie i obrażanie się na rzeczywistość, tylko o chęć zrozumienia. Każdy gra kartami, które posiada, nie ma przecież wyboru. Jednak jak te karty masz dostatecznie słabe, to choćbyś się nie wiadomo jak starał to nigdy możesz nie osiagnąć danych celów, które dla innych ludzi będą proste. I najgorsze co może być to ludzie, którzy tego nie rozumieją i cały czas będą cię ganić i wytykać palcami,
  • Odpowiedz
@jimmy-kimmy: @czescmampytanie @Mr_3nKi_ @An-Dagda @AlienFromWenus mnie tylko dziwi jedna rzecz. Wiem ,że gość wygląda na 11 lat mlodszego ,ale jednak te 16 letnie dziewczyny nie zaczynają go od razu olewać jak im jednak powie ,że ma już 29 lat? No ja mając 24 lata też wyglądalem na kilka lat mlodszego bo gdzieś na 19 lub 20 latka. Spodobalem sie nawet 15 latce . No wedlug polskiego
  • Odpowiedz
Wiem ,że gość wygląda na 11 lat mlodszego ,ale jednak te 16 letnie dziewczyny nie zaczynają go od razu olewać jak im jednak powie ,że ma już 29 lat?

@Edenes: zależy od laski i tego jak mocno warto dla danego gościa nagiąć zasady. ja nie jestem oskarkiem ani chadem, a te 4 lata naginałem z sukcesem by uniknąć odfiltrowania. jeśli kolega OPa to faktycznie ultra chad, który kręci się w
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: mi się wydaje, że 16 letnia dziewczyna, która chce być w związku z 30 latkiem to raczej taka która jest wychowywana bez ojca albo z bidula i w dodatku gość musi być przystojny i wyglądać na jakieś 25 lat a nie 30.
  • Odpowiedz
  • 1
mi się wydaje, że 16 letnia dziewczyna, która chce być w związku z 30 latkiem

@Edenes: ale kto mówi o związkach? Mój kumpel nie chce z nimi się wiązać. Kwestia wieku to często coś co nawet nie pada za bardzo w takich relacjach, nikt o to qumpla nie pyta, bo każda ma w------e, one chcą się spotykać i spędzać fajnie czas. Już szczególnie na dyskotekach - ważne że się podoba
  • Odpowiedz