Wpis z mikrobloga

@zlowrogitur: 57% roi to jest jakis kosmos, downswingow tez praktycznie nie ma jakis wiekszych. Z takimi statami to crushujesz i powinienes farmica free kaske, a piszesz ze karta sie odwrocila.
  • Odpowiedz
  • 0
@karaszer0 ogólnie szukam stakingu, dzisiaj Patrick Leonard mi napisał że zrobiłem dobre wrażenie ale żeby mnie przyjąć to musiałbym zrobić jakieś 20% roi na ABI 20+ przez kilka miesięcy z volume min 400turnieji miesięcznie
  • Odpowiedz
Pijcie ze mną kompot, w wieku 34lat wróciłem mieszkać do starych bo sobie nie dałem rady z opłatami itd

@zlowrogitur: piona
Ja wróciłem bo mnie dobijała samotność. Na rachunki miałem i na samodzielne życie miałem.
Rynku matrymonialnego miałem dość, a mieszkanie samemu przez wiele lat jest mega depresyjne.

Wole takie życie i względne szczęście niż życie samemu lub o zgrozo z partnerką do której nic nie czujesz ale jesteście ze
  • Odpowiedz
przez przekrój całej kariery jestem z pół miliona do przodu przez około 10lat

@zlowrogitur: jeśli to jedyny dochód to 50k rocznie to mniej niż robota na produkcji, więc ciężko sobie z takiej kasy życie ułożyć.
  • Odpowiedz
  • 0
@borjaki no łatwo nie jest , ten komentarz to był tylko do ignorantów z wąskimi horyzontami co myślą że tylko kołchoz jest jedyną drogą. ze screena wyżej tylko jedna platforma (oczywiście główna i stanowiąca lwia część profitu) pokazuje 530k po obecnym kursie, tak naprawdę nie wiem ile łącznie zarobilem i nigdy się nie dowiem bo do większości stron nie ma statystyk liczących to
  • Odpowiedz
@zlowrogitur: czasy są ciężkie (rynek pracy, ceny), a poza tym różnie się w życiu układa i nie nad wszystkim mamy pełną kontrolę. Głowa do góry, ciesz się, że masz do kogo wrócić i możesz teraz bezpiecznie planować kolejne działania. Mieszkanie z rodzicami to nie wstyd. Jeśli masz z nimi dobre relacje, to jest to pewnego rodzaju sukces, nawet jeśli nie zależny od Ciebie - nie każdemu się poszczęściło w tej
  • Odpowiedz