Wpis z mikrobloga

via Android
  • 4
@zimowyporanek no to takie auto nie powinno znajdować się w ruchu ulicznym. Ciężko mi stwierdzić co się stało nie będąc tam i tym bardziej auta nie znając. Bardziej mnie niepokoi wiek z tego co dobrze kojarzę prawko można zdawać 3 miesiące przed 18? Robiłem prawko 9 lat temu to się chyba sporo zmieniło, że 17 latek już prowadził auto. Patrząc na wiek obawiam się bardziej brawury.
  • Odpowiedz
  • 175
@zimowyporanek @Lardor ziomek z---------ł, tam jest lekki zakręt, przerzuciło go z prawego pasa na lewy, możliwe, że zmarł bo nie było poduszki powietrznej, uderzył głową o kierownicę. Poza nim trzech pasażerów. Koleś z przodu wyszedł o własnych siłach, na twarzy odłamki szkła. Typiary z tyłu przygniecione przez fotele, wydobywali je dłuzej, jedna z nich dość mocno krwawiła. Wszyscy poniżej 18 lat albo w okolicy. Kierowca na pewno 17
  • Odpowiedz
@Lardor: z ciekawości sobie spojrzałem na miejsce wypadku w google mapsach, tak wygląda ten oszałamiający zakręt i trochę nie kumam jak to się stało bo z tego co widzę na zdjęciach to uderzył w tę latarnię a ona jest w ogóle przed zakrętem. no chyba że jechał z drugiej strony i po uderzeniu jakoś go obróciło ale nie mogę sobie tego wyobrazić
errorek95 - @Lardor: z ciekawości sobie spojrzałem na miejsce wypadku w google mapsac...

źródło: asas

Pobierz
  • Odpowiedz
@Lardor: ja jak zdałem prawko to jeździłem na początku mega ostrożnie wiedząc, że jeszcze nie mam doświadczenia ale też znam takich ze szkoły którzy ledwo po zdaniu prawka uważali się za Kubicę
  • Odpowiedz