@Lardor: wiejski tuning - check. Naklejka zapieralacza - check. Niski wiek i swieze prawko z brakiem jakichkolwiek umiejetnosci - check. Stary golf z tdi na lysych oponach - check. Rezultat nie mogl byc inny.
@pasta_alla_carbonara TDI to nie wiem czy był nie widzę silnika i oznaczeń to już bardziej old timer. Widać, że pomodzony jakieś koła na taksówkę i światła przednie z jetty
@zimowyporanek no to takie auto nie powinno znajdować się w ruchu ulicznym. Ciężko mi stwierdzić co się stało nie będąc tam i tym bardziej auta nie znając. Bardziej mnie niepokoi wiek z tego co dobrze kojarzę prawko można zdawać 3 miesiące przed 18? Robiłem prawko 9 lat temu to się chyba sporo zmieniło, że 17 latek już prowadził auto. Patrząc na wiek obawiam się bardziej brawury.
@zimowyporanek @Lardor ziomek z---------ł, tam jest lekki zakręt, przerzuciło go z prawego pasa na lewy, możliwe, że zmarł bo nie było poduszki powietrznej, uderzył głową o kierownicę. Poza nim trzech pasażerów. Koleś z przodu wyszedł o własnych siłach, na twarzy odłamki szkła. Typiary z tyłu przygniecione przez fotele, wydobywali je dłuzej, jedna z nich dość mocno krwawiła. Wszyscy poniżej 18 lat albo w okolicy. Kierowca na pewno 17
@Lardor: z ciekawości sobie spojrzałem na miejsce wypadku w google mapsach, tak wygląda ten oszałamiający zakręt i trochę nie kumam jak to się stało bo z tego co widzę na zdjęciach to uderzył w tę latarnię a ona jest w ogóle przed zakrętem. no chyba że jechał z drugiej strony i po uderzeniu jakoś go obróciło ale nie mogę sobie tego wyobrazić
@Lardor: ja jak zdałem prawko to jeździłem na początku mega ostrożnie wiedząc, że jeszcze nie mam doświadczenia ale też znam takich ze szkoły którzy ledwo po zdaniu prawka uważali się za Kubicę
17-letni „kierowca” golfa nie żyje, troje pasażerów trafiło do szpitala #polskiedrogi #patologiazmiasta #motoryzacja #samochody #wypadki #poznan
źródło: temp_file6458530995910974269
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Lardor: Hamulców, ośki, przekładni itd.
źródło: auto-rozwalone-zawiniete-na-drzewie_2022-01-08_17-55-46
Pobierzźródło: asas
Pobierz