Wpis z mikrobloga

@ZubrZPuszki: to fajnie, że na pierwszego psa wziąłeś sobie JRT :) później już cię żaden nie zmeczy, nie wku rwi itp. Pamiętaj, tam nie ma krwi tam jest ogien. Ogólnie to jedna z fajniejszych ras. A jakbyś miał jeszcze okazję dać mu połapać jakiś gryzoni albo drobiu to zobaczysz jaki to rycerz. A tak poważniej to przyłóż się od początku bo to naprawdę są łobuzy, przemadre ale rozbojniki.
  • Odpowiedz
  • 6
@JonaszSynGrazyny: Dla mnie pierwszy ale moja różowa się z psami wychowała także to nie nowość dla niej. Miała w sumie 3 i to wszystkie mieszańce z jakimiś pasterskimi rasami. Pamiętam tylko jednego wariata zmiksowanego border collie z kundlem. Cwaniak przez 14 lat był nie do zdarcia.
  • Odpowiedz
  • 24
W zasadzie to biały jest od spodu. Jak go wziąłem to był zaczipowany, odpchlony, odrobaczony, książeczka założona, pierwsze 2 szczepienia zrobione za 2 tygodnie trzeba powtórzyć. Żadnego rodowodu niby nie ma ale mnie to nie obchodzi. Ważne żeby zdrowy był. A zkwp nie ma jurysdykcji w jukeju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ZubrZPuszki - W zasadzie to biały jest od spodu. Jak go wziąłem to był zaczipowany, o...

źródło: 1000033613

Pobierz
  • Odpowiedz