@marv0oo: szczerze? Ile by ona lat nie miała to sam sposób pisania już mówi sam za siebie. Chory człowiek, bo w wieku 27 lat pisać w taki sposób to jest jakieś konkretne zaburzenie.
Jakim trzeba być chorym człowiekiem, żeby w wieku 27 lat podniecać się cnotliwymi 15nastkami?
@marv0oo: Śmiem twierdzić, że paradoksalnie wcale nie takim chorym jak próbuje się to nam wmawiać jako społeczeństwu. Wiesz, żaden człowiek nie ma napisanego nad głową wieku jak zielony diamencik w simsach a przeciętny mężczyzna zazwyczaj myśli, że taka 15-latka jest starsza jeśli się już nią interesuje przez chociażby ubiór lub makijaż albo to gdzie akurat jest
@Cztero0404: no nie no, masz zdjęcie typiary i akurat dziecko 15letnie zawsze poznasz. Bez przesady. Wstawić mogę swoje zdjęcie jak miałam 16 lat i też byś zobaczył, że jeszcze dzieciuch
no nie no, masz zdjęcie typiary i akurat dziecko 15letnie zawsze poznasz. Bez przesady. Wstawić mogę swoje zdjęcie jak miałam 16 lat i też byś zobaczył, że jeszcze dzieciuch
@scarrlucy: Nie zgodzę się, nie zawsze poznasz. Pamiętaj, że u kobiet jednak bardzo często to trochę inaczej działa i mówienie im, że są bardziej dojrzalsze od chłopców w swoim wieku, malowanie się, ubiór, aparycja przynoszą naprawdę bardzo dużo. Bardzo często było
Nie poznał byś, że małolata? Full make-up i tylko 16 lat (wakacje między koniec gimnazjum a liceum). Jak coś to moje zdjęcia już tu były, więc mam luzik z tym.
@marv0oo: Śmiem twierdzić, że paradoksalnie wcale nie takim chorym jak próbuje się to nam wmawiać jako społeczeństwu. Wiesz, żaden człowiek nie ma napisanego nad głową wieku jak zielony diamencik w simsach a przeciętny mężczyzna zazwyczaj myśli, że taka 15-latka jest starsza jeśli się już nią interesuje przez chociażby ubiór lub makijaż albo to gdzie akurat jest
@scarrlucy: Nie zgodzę się, nie zawsze poznasz. Pamiętaj, że u kobiet jednak bardzo często to trochę inaczej działa i mówienie im, że są bardziej dojrzalsze od chłopców w swoim wieku, malowanie się, ubiór, aparycja przynoszą naprawdę bardzo dużo. Bardzo często było
źródło: 1000019132
Pobierzhttps://streamable.com/p3tbrz