Wpis z mikrobloga

Chciał bym przekazać oficjalne podziękowania dla super użytkowniczki @klawaw od mojego syna za super paczkę. Syn bardzo dziękuję, miło się na serduszku zrobiło. Kolorowanki poszły w ruch ( ͡º ͜ʖ͡º) dinozaurów się trochę boi może się do nich przekona, za przekąski również dziękujemy () koty zadowolone z kartonu takie ładne pudełko nie chcą oddać ( ͡º ͜ʖ͡º)

Co do różowej trudno powiedzieć co z nią lekarze słabo informują (,) wczoraj wyglądała ładnie, dziś widać że się męczy, zauważyłem że nie podają jej morfiny (po morfinie było lepiej) cała spocona, gorączka, ponownie podłączony respirator, jutro ma się ze mną kontaktować lekarz z Zakładu Opieki Leczniczej bo jutro jedzie do Krakowa.

Taguje #pokapake bo poczuliśmy się jak przy zabawie z #wykopaka

#chcesiewyzalic w dalszej części #pokazkota
Gmeras - Chciał bym przekazać oficjalne podziękowania dla super użytkowniczki @klawaw...

źródło: temp_file4029051690291396104

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 33
@moll lekarz nie miał dla mnie czasu a ja się też śpieszyłem bo kolega odbierał za mnie syna ze żłobka i informowali go że choroba go rozbiera. Aktualnie zaczyna gorączkować ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gmeras: Ale paczucha zacna, młody będzie miał zajęcie (). I przykro mi to słyszeć :(; jak będziesz na miejscu to ciśnij o badania; na jakim tle jest ta gorączka? Bo jak neurogennym to mówimy już o zmianach w mózgu. Jeżeli powikłania po zapaleniu płuc i w organizmie nadal tli się infekcja, to powinni to opanować, zanim pacjent zostanie przewieziony do innego ośrodka.

I
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
@Jagass niestety z tego co mnie poinformowali to to pierwsze ( ͡° ʖ̯ ͡°) tylko czasem jest ok a czasem taki "brzydki" widok.
Jak by była infekcja to by jej nie wypisali jutro ze szpitala.
  • Odpowiedz
@Gmeras: To chociaż tyle; ponad połowa przypadków często występuje w infekcjach wtórnych w warunkach szpitalnych. Recz biorąc, nie ma złotego środka, i takie przypadki są bardzo różnorakie (każdy zawał jest inny). Niestety moja specjalność nie oscyluje w kardio/neurologii, aczkolwiek bez skanu CT albo MRI to będzie trochę trudno domyśleć się co tam tak naprawdę się wydarzyło ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale warto jednak tam być podczas
  • Odpowiedz
via Android
  • 9
@Jagass niestety nie dam rady być jak będą ja przyjmować bo godzina niepewna, młody chory, ale rozmawiałem z dyrekcją że lekarz się ze mną skontaktuje a ja tam dojadę w czwartek.
  • Odpowiedz
@Gmeras jeśli będą ją przyjmować w ZOL na Prądnickiej 36 odezwij się na PW. Moja różowa której mówiłem o waszej historii ma jakąś znajomą która tam pracuje, jeśli to ten ZOL może coś można pomóc. I tak jak mówiłem w razie czego pisz mnóstwo Mirków z Krakowa deklarowało chęć pomocy w razie czego, w tym ja. No i oczywiście dużo zdrowia jeszcze raz dla was.
  • Odpowiedz
@Gmeras: żona ma jakieś przebłyski, jest jaka kolwiek poprawa ? Wiem jak to wygląda bo byłem u wujka po zatrzymaniu akcji serca, serce pęka.
  • Odpowiedz