Aktywne Wpisy

elena-mary +77
Czy tylko ja mam coraz częściej wrażenie, że jako ludzie dążymy do jakiejś cichej samozagłady?
Oglądam nagranie z pożaru w Szwajcarii. Na pierwszych ujęciach ogień jest już widoczny, realny, groźny — a mimo to wokół stoi tłum ludzi z telefonami w rękach. Śmiech, nagrywanie, skakanie, jakby to było widowisko albo atrakcja.
Chwilę później kolejna scena: pożar rozwinięty, panika, ludzie desperacko próbują wydostać się z lokalu. Strach, chaos, realne zagrożenie życia. A na zewnątrz… znowu
Oglądam nagranie z pożaru w Szwajcarii. Na pierwszych ujęciach ogień jest już widoczny, realny, groźny — a mimo to wokół stoi tłum ludzi z telefonami w rękach. Śmiech, nagrywanie, skakanie, jakby to było widowisko albo atrakcja.
Chwilę później kolejna scena: pożar rozwinięty, panika, ludzie desperacko próbują wydostać się z lokalu. Strach, chaos, realne zagrożenie życia. A na zewnątrz… znowu
źródło: Screenshot 2026-01-02 at 13.17.42
Pobierz
BonerM +2
Który far cry jest według was najlepszy ? Nigdy nie grałem w żadnego a mam ochotę ograć #gry

Co do różowej trudno powiedzieć co z nią lekarze słabo informują (╯︵╰,) wczoraj wyglądała ładnie, dziś widać że się męczy, zauważyłem że nie podają jej morfiny (po morfinie było lepiej) cała spocona, gorączka, ponownie podłączony respirator, jutro ma się ze mną kontaktować lekarz z Zakładu Opieki Leczniczej bo jutro jedzie do Krakowa.
Taguje #pokapake bo poczuliśmy się jak przy zabawie z #wykopaka
#chcesiewyzalic w dalszej części #pokazkota
źródło: temp_file4029051690291396104
Pobierzźródło: temp_file2243150194325003854
Pobierzźródło: temp_file4718150733073433746
Pobierzźródło: temp_file1813321169027256374
PobierzSiły, zdrowia i woli walki. Żonie i Tobie.
I
Jak by była infekcja to by jej nie wypisali jutro ze szpitala.