Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +278
Co ten #stanowski odwalil? Czyzby nasz narodowy bohater z bialorusi mial na niego kompromaty? Ciekawe kto jeszcze je ma XD
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
źródło: 1000010880
Pobierz
Itslilianka +245
Idę sobie do Lidla a huop prowadzi dwie sztuki metrowych Cane Corso bez smyczy luzem xD jak mnie mijały to mnie obwachaly a ja jako że łeb w telefonie miałem to zauważyłem dopiero jak się zbliżyły i mało zawału nie dostałem xD co do ludzie mają k---a w łbach #psiarze
źródło: temp_file3685554025533124691
Pobierz

Hej,
wiem, że zauważyliście przedziwne zjawisko niemal poniżania się programistów, którzy szukają pracy. Piszą smutne posty na LinkedIn, nagrywają filmiki itd.
Zatrudnilibyście taką osobę? Mówię zwłaszcza o midach i seniorach, którzy to robią.
Czy dev poniżający się na LI za pracą uzyska ją?
Nie, przeważnie to jest problem po stronie technicznych umiejętności, że są po prostu słabe.
Aczkolwiek zdarzają się też mocni technicznie goście, ale są tak odrzucający przez swój charakter, że też się ich dalej nie puszcza.
Jak ktoś ma jedno i drugie albo chociaż da się z nim normalnie porozmawiać to raczej nie ma problemu ze znalezieniem pracy.
Kiedyś też był. To jest amerykański model dość, pracujesz na b2b, zarabiasz dobrze ale jak cię nie potrzeba to out. Tylko kiedyś było więcej pracy niż rąk.
Obecne czasy to po prostu cenna nauczka.
co prowadziło do takich rzeczy że oni nie chcieli za dobrze współpracować zespołem pisali własne rozwiązania które oni rozumieją właśnie dlatego że bali się w-------a.
gdzie polacy pisali w miare spójny kod o określonym standardzie żeby można było właśnie rotować
Dlatego wolę pracować z Polakami.