Wpis z mikrobloga

Pojawił się wywiad w Fox News z #elonmusk w którym pytany o kondycję swoich firm na giełdzie, prawie się rozpłakał XD

W sumie to tłumaczy to że typ coraz bardziej odwala na Twitterze, typowi psycha sitting. Mam tylko nadzieję że będzie jeszcze gorzej ()
#usa
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zoriuszka: w pewnym momencie został zapytany jak duży jest team to zmyślał bo nie wiedział ile osób, a potem tak manewrował żeby nie powiedzieć że tani hindusi że aż się roześmiałem. Tak samo w "jak przy takiej ilości pracy zarządzasz własnymi biznesami" XD
  • Odpowiedz
@anonimowy_programista

92 plusy ludzi przyklaskujących,

Ja spytałem o link do filmu. A plusa dałem na kredyt z dwóch powodów:
- Każdego traktuję jako uczciwego człowieka. Musi sobie zapracować na negatywną opinię.
- Temat uważam, że ciekawy. Także nawet jeśli w najgorszym wypadku okazałoby, że to nieprawdziwa informacja, to zasięgi wpisu będą większe i ktoś naprostuje temat. Gdyby to widziały tylko trzy osoby na krzyż, to fejk nigdy by nie był zdemaskowany.
  • Odpowiedz
@fontana666 chłop ci wyżej wstawił fragment. Muskowi się łamał głos i nie umiał nic powiedzieć konkretnego. Sam to widziałem wcześniej. A ty zamiast sprawdzić to wolałeś nic nie znaczący komentarz wysłać xd
  • Odpowiedz