Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@snorli12 no mnie to trochę dziwi przecież jak umiera jakiś znany aktor to wiadomo kiedy jest pogrzeb i kto ma ochotę może przyjść go pożegnać a Krzysztofa oglądały miliony ludzi przez lata a kilkadziesiąt tysięcy regularnie
  • Odpowiedz
@snorli12: Strzelam, że miasto nie miałoby problemu, żeby zorganizować ten pogrzeb zwyczajnie, ze świadomością o dużej liczbie osób. W końcu wiedzieli jaki był pogrzeb Majora.
Tylko Sławek zbombardował ich mailami, groźbami, może nawet i przelewem 800 złotych.
  • Odpowiedz
@snorli12: ja to po cichu liczę że po wpadce i nieudolności w zwalczaniu pomagaczy za życia chcą się zrekompensować i przymknąć pomagaczy w dzień pogrzebu dlatego zwlekają. Eh, piękne mam marzenia, każdemu takich życzę
  • Odpowiedz
Chcą ale czy im to się uda to wątpliwa sprawa. Bo jakby miasto też ma swoje za uszami w tym temacie a centrali z Bielska też to odpowiada i też woleli by po cichu. I raptowne jakąś ostatnia wola Krzyśka że chce być pochowany kameralnie. Śmiechu warte.
  • Odpowiedz
Dziwne bardzo. Ale sam Olgierd zapowiedział że da znać kiedy co i jak. Więc czekamy

@Users2019: powiedział wczoraj na lajcie, że: 1. novvak wrzucił swoją dezinformację w piątek popołudniu (akurat po zamknięciu urzędów), 2. w sobotę i niedzielę wszystkie instytucje są pozamykane to gdzie miał w międzyczasie uzyskać nowe info? Zaznaczam - nowe info bo już wcześniej informował o sprawie.

Jakby chcieli zrobić to po cichu bojąc sie czegoś, bez
  • Odpowiedz