Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +258
35 latka z dziećmi napisała do mnie przez "ludzi w okolicy" więc stwierdziłem że w sumie milfik w sam raz na raz. Jak się oburzyła jak się dowiedziała że na stałe wolę laski w swoim wieku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-04 153147
Pobierz
Bunch +295

źródło: Screenshot_219
Pobierz
Głupiutki PiSowski politruk zapomniał, że umowę na Starlinki podpisali jego polityczni mocodawcy z PiS w 2022 roku, a aktualny rząd ja kontynuuje XD
źródło: temp_file6429601168494141148
PobierzPoza tym Ziemkiewicz leci po Pisie czesto
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Poza tym ja na Twitterze nie siedzę, na yt czasem go odpaliłem z nudów ale to przesada tyle słuchać o polityce
A jak ci szkoda czasu to może po prostu nie zabiraj głosu w dyskusji (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Za to w radio zet ta dwójka "dziennikarzy sledczych" to chyba nigdy nie przestała o tuskowcach jak najlepiej, a o Pisie jak najgorzej. To już wolę Ziemkiewicza który mówi co chce xd
Będę zabierał niestety
Pewnie by występował w innych stacjach gdyby go zatrudniono ¯\(ツ)/¯ żaden zarzut z twojej strony.
No i ma własny kanal na yt
Niesamowite dla niektórych
Masz rację starczy już polityki na dziś do zoba
I oczywiście żadnych sprostowań, przeprosin itd.
Będzie sączyć jad bezkarnie dalej.
@adam-pajac: akurat policjant ma obowiązek taką podstawę prawną podać na wezwanie. Czasem warto z tego prawa korzystać i nie ma w tym nic śmiesznego, chyba że ktoś przed chwilą zapierdzielał 120 na zabudowanym