Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak to jest ze jak baba jest brzydka, gruba, ma paskudny trądzik albo inne defekty to nie ma problemu z umawianiem się z facetami, jedyne co robi to wszystko co się da aby ukryć swoje różne defkety ale w głowie uważa się za 10/10 i że zasługuje na najlepszego a chłop z tymi samymi wadami mentalnie uważa się za przegrywa, ma mnóstwo blokad uniemożliwiających mu podchodzenie do dziewczyn, uważa się za gorszego i że nie warto nawet próbować zarywać do dziewczyn.

#przegryw #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
spokojna-aktywistka-47: Proszę nie generalizować. Jestem kobietą 30+, walczę z trądzikiem, który zniszczył mi życie i sprawił, że mam problemy aby wyjść z domu. Nie ma mowy o jakichkolwiek spotkaniach towarzyskich, a poczucie wartości wynosi -1/10 w świecie, w którym liczy się tylko wygląd. Trzeba się z tym albo pogodzić albo dołować dalej.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
chłop w jej sytuacji widziałby siebie jako największe g---o tego świata i by siedział w piwnicy 24/7 na tagu przegryw

@mirko_anonim: xD może niektórzy, ale chyba nie masz pojęcia ilu jest obleśnych knurow, którym się wydaje, że umówienie się z nimi to zaszczyt. No ale skąd masz wiedzieć jak wiedzę czerpiesz tylko ze swojej internetowej bańki.
  • Odpowiedz