Wpis z mikrobloga

Tak w sumie to mamy jakąś dziwną erę w modzie, że chłopcy / mężczyźni chodzą dziś w obcisłych dresach, stupkach i z torebkami przez ramię, a dziewczyny w za dużych jeansach żywcem wyrwanych z roku 2004 xD
ecconomicus - Tak w sumie to mamy jakąś dziwną erę w modzie, że chłopcy / mężczyźni c...

źródło: blad

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

no nawet tyłka nie można ocenić jak chodzą w tych workach po ziemniakach

@Kapppa111: jesteś blisko odkrycia powodu, dla którego dziewczyny się tak dzisiaj ubierają. Bardzo blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
Już pomijam fakt że nawet jeśli to co napisałeś byłoby prawdą to „crossover episode” jest źle użyte XD

@i_found_a_whistle: Użyłem go w założeniu, że dziewczyny ubierają się jakbyśmy miel początek lat dwutysięcznych, a chłopcy jakbyśmy mieli 2013. Ale w sumie masz rację. Jak teraz o tym myślę to mema mogłem dobrać lepiej. :)
  • Odpowiedz
@ecconomicus heh, a ja jestem tak stary, że pamiętam, jak w modzie u kobiet królowały obcisłe jeansy biodrówki lub białe obcisłe spodnie i krótkie bluzki. Teraz pośladki wraz z odciskiem warg sromowych i odbytu to można pooglądać tylko na siłowni xD
  • Odpowiedz
@ksndr: Bo nie chce im się dbać o sylwetkę ale jednocześnie nie mają zahamowań by wyśmiać jakiegoś grubasa? Wiedziałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Albo, mężczyźni są okropni bo mają czelność patrzeć się na figurę kobiet ale gdy kobiety robią to samo to już nic się złego nie dzieję xD
  • Odpowiedz
@ecconomicus nie chodzisz na siłownię? Leginsy są tak obcisle, że mimo że nie widzisz gołego ciała, to masz większe pojęcie o wyglądzie tych części kobiety niż jakby stała w stringach na plaży. Chyba że ty nie o tym.
  • Odpowiedz
  • 0
w 2004 to były biodrówki, które imho były zajebiste

@Aboin: Nie zgodzę się, Wg mnie to był obiektywnie zły krój ubrań, który pasował wyłącznie szczupłym osobom, a reszta wyglądała dziwnie…
  • Odpowiedz
@ecconomicus: kurde nawet butelkę wody wsadzić do torby, to jest znacznie wygodniej i masz ręce wolne.
- cokolwiek ze sklepu jak zajdę to mniejsze rzeczy się jeszcze zmieszczą - mleko/kilka jogurtów/ser/wędlina
- dokumenty do klientów/urzędów
- kanapki do pracy brałem
- pierdoły typu długopis, notes
- do pociągu to powerbank większy z
  • Odpowiedz
@ecconomicus: tzn ja cały czas mówiłem o torbie na ramię. Nerka - tylko w jakichś tam przypadkach - ja używałem przy jeździe na rowerach, znajomy ma rodzinę 2+3 i jego nerka większa, którą nosi cały czas jest praktycznie zapełniona kluczami, portfelem, chusteczkami, jakimś gadżetem a i tak mówił że jest mała i mógł kupić większą. prawie na pół brzucha - jak ma się większą rodzinę, to raczej się zapomina o
  • Odpowiedz
@ksndr: część pewnie tak a część bo to taka moda, na studiach dowiedziałem się że jak kobieta chce potańczyć to właśnie tak się ubiera, a jak podnieść swoją samoocenę to tak się ubiera żeby podkreślać swoje walory, ale to tylko zasłyszana opinia która mi się przypomniała podczas nocnego mirkowania
  • Odpowiedz