Aktywne Wpisy

SepulkoZnawca +250
Mirki, Mirabelki i osoby Mirabelskie. Pijcie ze mną kompot albo płyn do konserwacji zwłok. Obudziłem się dziś jako starzec. Wszystkich pulsujących zawołam kiedy podwoję ten wynik. Jeśli oczywiście ten portal przeżyje. Bo ja napewno przecież nie raz mi sto lat śpiewali.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
chrupki_z_zupki +114

źródło: blad
Pobierz@Kapppa111: jesteś blisko odkrycia powodu, dla którego dziewczyny się tak dzisiaj ubierają. Bardzo blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@i_found_a_whistle: Użyłem go w założeniu, że dziewczyny ubierają się jakbyśmy miel początek lat dwutysięcznych, a chłopcy jakbyśmy mieli 2013. Ale w sumie masz rację. Jak teraz o tym myślę to mema mogłem dobrać lepiej. :)
@Fapnucy: Ale ja przecież nie umieściłem żadnej oceny jaki ubiór jest dobry, a jaki zły.
@Aboin: Nie zgodzę się, Wg mnie to był obiektywnie zły krój ubrań, który pasował wyłącznie szczupłym osobom, a reszta wyglądała dziwnie…
@smallboobslover: Ok, ale co Ty nosisz w tej torebce, co nie zmieściłoby się w kieszeni spodni? I serio pytam bez szydery.
- cokolwiek ze sklepu jak zajdę to mniejsze rzeczy się jeszcze zmieszczą - mleko/kilka jogurtów/ser/wędlina
- dokumenty do klientów/urzędów
- kanapki do pracy brałem
- pierdoły typu długopis, notes
- do pociągu to powerbank większy z
To chyba jak stare dziady po 30 (czyli w moim wieku xD) próbują wyrywać dwudziestolatki. Zoomerzy noszą się tak samo workowato niezależnie od płci.
@ecconomicus: Moda ze Wschodu