Aktywne Wpisy

Wrrronika +1
Jedyne co mi w życiu potrzebne to:
Tlen
Woda
Kalorie
Tlen
Woda
Kalorie

Nawoja +31
Hejka Mirki i Mirabelki, entuzjaści druku 3D! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
źródło: Szpuler empikk
Pobierz

Ten kraj na nic nie zasłużył, a juz na pewno nie na poświęcenie swojego jedynego życia.
Jeszcze niektórzy tu zgrywają wielkich wojowników i bohaterów. Wielki żołnierzyk z pepesza kontra systemy rakietowe xDDDD
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Marnowanie pieniędzy na wątpliwej jakości żołnierzy to komusza mentalność.
-płacenia na regularne wojsko
-wspierania własnego kraju
Skoro mimo odprowadzania wcale nie najniższych podatków, zwłaszcza w drugim progu, który jest żałośnie niski, mimo to państwo może mnie ubrać w kamasze i pod groźbą pierdla wysłać mnie do maszynki na mięso, to po co mam je wspierać?
By wrócić poranionym do takiego np. Sztutowa, gdzie knur knura kryje i dalej wchodzić w
No to już teraz wywieź, bo jak się będzie miało coś zacząć, to nic nie zrobisz.
źródło: obraz_2025-03-08_153516020
PobierzZauważyłem, że za tymi ćwiczeniami to najczęściej krzyczą jakieś prole z taśmy, które nic nie osiągnęły i dla nich nie
@Styline:
źródło: ca2ef6e69a48f4e63b8bb3d3e1657b79
PobierzA my