Aktywne Wpisy

annlupin +9
jak już nie spicie to zapytam jakie muzyczki do wina rano najlepiej

Jestem_Tutaj +199
Toja. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: temp_file1161898437674525149
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file1161898437674525149
PobierzWykop.pl
Ten kraj na nic nie zasłużył, a juz na pewno nie na poświęcenie swojego jedynego życia.
Jeszcze niektórzy tu zgrywają wielkich wojowników i bohaterów. Wielki żołnierzyk z pepesza kontra systemy rakietowe xDDDD
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Boty to stawiają masowo ruscy, żeby szkodzić zdolnościom obronnym Polski i obniżać jedność społeczną.
@SzatanDiabel jesteś niepoważny XD sztab WP będzie wiedział szybciej od dziennikarzy a jak jesteś w stanie się zebrać i z buta wyjechać bo w Królewcu coś się pojawiło to jedź:) większość ludzi ma rodziny i zobowiązania i nie stać ich na paniczne reakcje na każde info
@czemuztak:
Podczas wojny nikogo nie będzie obchodziło jak zarabiałeś na życie i jak
Tak jak na ukrainie duuużo przed wojną ostrzegały o niej wszystkie wywiady i media o tym trąbiły, ale widać żyjemy w różnych rzeczywistościach i ty byłeś zaskoczony tą wojną
Romantyczni idioci nawołujący jak to wojna przyjdzie z zaskoczenia dalej siedzą w 1939
Co ma do tego "czucie się Polakiem" poza romantycznym idiotyzmem? Jak odłożę kasę i będzie mi się chciało to kupuję chatę w NZ albo nawet gdzieś na Bałkanach przy morzu, bo tam łódkę już mam i wywalone. Pracować mogę zewsząd, zaś słuchając kolejnych historii jak to jakiś knur z lochą wielki pan sołtys jest ponad prawem, psy nic
@donatien-de-sade: czyli trzeba czytać newsy na WP zamiast na Onecie. Zanotowano
Ten zly, niedobry kraj ktory na nic nie zasłużył, umożliwił ci życie na poziomie, które pozwala na spełnienie rzeczy o których pewnie 90% ludzkości może tylko pomarzyć.
Po co się oszukiwać, że w takich warunkach potrzebni są zawodowi, skoro nagle mamy 5 czy ile milionów "powołanych"- może i o zerowej wartości bojowej, ale samą skalą obronisz każdą dziurę. Wtedy nie ma płacenia na wojo, tylko każdy dostanie w razie czego rozklekotany karabin, garnek na łeb i
@gruby55: omujborze bo wliczając bjedne murzynki i hindusuw to normalnie powinienem klaskać uszami, że mogę wejść w drugi próg i oddawać 32 grosze z każdej złotówki albo płaszczyć się przed urzędasem jeśli wyjdzie mi zwrot vatu.
A taki kraj to choćby cokolwiek w Oceanii, który nikogo nie obchodzi ani który nie leży koło zamordystanu jak kacapy czy żółtasy.