Aktywne Wpisy

vladi_putin +278
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz
WielkiNos +188
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wspaniała to była przygoda, nie zapomnę jej nigdy. Naoglądałem się rowerowych jutuberów I wraz z różową postanowiliśmy się wybrać w bardziej przyjazne miejsce do jazdy rowerem w zimie. Padło na Gran Canarie. Moje plany co do długości tras szybko zostały zweryfikowane przez podjazdy jakich próżno szukać w polskich górach. Ale było to piękne 11 dni 580 km i 12700 m podjazdów. A do tego niesamowity fart do pogody która okazała się dość kapryśna i miejscowe deszcze narobiły sporo zniszczeń na wyspie. Szczęście dopisało mi również gdy połamałem przerzutkę w moim Eskerze. Po 4 km wypychu do najbliższego miasteczka pan z serwisu rowerowego od ręki zajął się moją usterką i po godzinie czekania mogliśmy jechać dalej. Reszta wycieczki już odbyła się bez większych przygód
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000015126
Pobierz