Aktywne Wpisy

dariusz44 +78
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +7
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

#depresja #rozowepaski #niebieskiepaski
Jestem człowiekiem bardzo samotnym. lvl 23 a nigdy nie miałem dziewczyny. Od znajomych słyszę, że nie wyglądam źle. Dbam o siebie i swoją urodę (kosmetyki do twarzy, serum itd. perfumy). Najprawdopodobniej wynika to z faktu, że nie umiem podrywać kobiet. Proszę o pomoc, bo ręce już mi opadają. Czy jest dla mnie jeszcze jakakolwiek nadzieja..?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: 1*DvV_sCibWNUf9lvcOMR4bw
Pobierz"Dbam o siebie i swoją urodę (kosmetyki do twarzy, serum'"
Ty gej?
Ale nadzieja jest, jesteś młody, masz jeszcze dostęp do kobiet, które nie są rozwódkami, nie są karierowiczkami, nie mają dzieci, ani traum po poprzednich związkach.
Zatem działaj, wychodź do ludzi aby poznawać ludzi, imprezy znajomych, jakieś evenety czy tam gdzie są ludzie. Po prostu buduj sieć kontaktów.