Aktywne Wpisy
WiecznyBak_79 +130
Siema mirasy
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka

3033540 +50
źródło: temp_file1177199907323629866
Pobierz

Dzisiaj to już bez wątpliwości i na 100% tak uważam.
Ale nikt z nato na razie nie wychodzi. Owszem, Trump jest idiota ale na ten moment nie ma co siać onucowej propagandy.
Może zamiast powielać te propagandowe bzdury wygooglaj sobie wzrost produkcji amunicji europejskich firm, Saaba i Czehoslovakia Group, od początku wojny, a na koniec jako wisienkę sprawdź sobie Rheinmetal.
Ja uważam że przemysłowym potencjałem do oparcia się Rosji Europa już dysponuje, kwestia armii, po to była Turcja w Londynie, Turcy mają know how tworzenia i utrzymania dużej armii dysponując znacznie mniejszymi środkami niż Europa, i to know how chcemy od nich pozyskac, to że byli tam cichym przedstawicielem
@muchatse: jak chcesz na kogoś liczyć to licz na siebie. Tak jest świat skonstruowany i tyle. Wszelkie sojusze są skonstruowane tak, żeby każda ze stron czerpała na tym korzyści, jedna się wykruszy to koniec tego dobrego. Najpierw odcięcie od rosji i problemy wielkie, bo gaz czy ropa drożeje, a teraz będzie odcięcie od usa i
@muchatse: właśnie - gwarancje bezpieczeństwa to nie są żadne sojusze! ( ಠ_ಠ)