Aktywne Wpisy

wjtk123 +240
Słucham Państwa, komu się Polska nie podoba i chciałby ponownie wziąć udział w narodzinowej loterii? xD
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
źródło: IMG_9995
Pobierz
nervous_breakdown +836
Ciekawostka: zespół Pectus istnieje tylko po to, aby występować w telewizji śniadaniowej, opowiadać o tym, że są braćmi i że w tym roku na święta będą lepić pierogi
#muzyka #ciekawostki
#muzyka #ciekawostki
źródło: 000LM014IOUC5MT8-C322-F4
Pobierz

Ze mną było trochę, jak z Hindusem urodzonym w niskiej kaście - ktoś taki może mieć wiele talentów, ale startując z dołu ma małe szanse by wypłynąć na szerokie wody.
Tak naprawdę dopiero od studiów mogłem jakkolwiek "się rozkręcić".
@Lmaocetong2: przecież zabierając obecną wiedzę w przeszłość banalnie prosto stać się bogatym. Kupujesz bitcoina w 2012 czy jakieś akcje. A mając ogromne pieniądze to możliwości też są olbrzymie.
Ja tam jakiś problemów z życiem nie mam, ale młodszy mógłbym być i mieć pieniadze już wtedy gdy byłem młodszy... a jakbym miał tyle ile bitcoiny podskoczyły to już całkiem, od razu bym sobie zbudował swoja małą firemkę, w okolicach 24 roku życia jako szef, który zarządza pracą tam powiedzmy 30 osób, też
@voldi: to podobne do cofniecia sie do zeszlego tygodnia i zagrana w eurojackpot z dzisiajszymi numerami xd
z tym co napisalem chodzilo mi o bardziej realne sytuacje, tym bardziej, ze spawanie rozwazałem tylko wybrałem inaczej wtedy, teraz zaluje bo i tak sie nauczylem spawac samemu i to lubie robic, zreszta hydrauliki tez sie nauczylem nieco, kładzenie rur stalowych uszczenianie, laczenie skretkami, wymiana kibla,
Zyskuję nie tylko duże pieniadze, o wiele większe niż w w jakimkolwiek konkursie ale zarazem zyskuje wiele alt życia, najlepszych lat, bez bólów kręgosłupa np. to w totalnej błogości, gdzie mogę robić to co teraz tylko jeszcze bardziej, jeszcze wygodniej i jeszcze luksusowej.
Więc nie