Wpis z mikrobloga

Potrzebuję zbullmaxxowac, co jecie by być takim byczkiem, żeby kazdy was szanowal, obecnie moje wymiary to 60kg i 16cm w nadgarstku, jestem przezywany kościotrupem, patyczkiem, wieszakiem. Potrzebuje dobić tak do 90-100kg i powyjaśniać listwami tych hejterów. Z takich rzeczy co aktualnie jem i mają dużo białka to jakiś serek wiejki lub twaróg, miałem pomysł żeby po prostu jeść 5 takich serkow wiejskich codziennie, zrobiłem tez jakiegoś proteinowego mocarza z youtbe i wieczorem miałem Hiroszimę w toalecie.
Wiem, że mam po prostu więcej jeść kcal ale nie wiem co takiego bulle zazwyczaj jedzą, a i w ogóle mogę w siebie ładować tak jedzenie? Przecież to idzie zasnąć jak się tak dużo je.
#mirkokosy #mikrokoksy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@_Alessandro_: Wal normalnie mase na mądrym plusie kalorycznym aby się zbyt szybko nie zalać i znajdź sobie plan treningowy dla początkującego w zależności co jak i gdzie chcesz ćwiczyć i jaki masz sprzęt, jak nie siłka to możesz na początek kupić hantle i ćwiczyć w domu. Nie słuchaj tego gogusia z doskoku, jak chcesz budować mięśnie to musisz jeść więcej niż potrzebujesz, później najwyżej zredukujesz to ci tłuszcz spadnie a
  • Odpowiedz