Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 145
@drywall33: @Afrobiker i tak tkwi w waszych umysłach ruska propaganda która chce krytyki i skłócania ue co by nie robili, jesteście takimi przekaźnikami tej rus propagandy nawet bez świadomości tego
  • Odpowiedz
@Zoom123 Urszula potwierdziła że Europa nie wycofa się z porozumień paryskich więc do 2040 roku musimy zredukować emisję CO2 o 50% ciekawe jak to zrobimy jednocześnie rozkręcając przemysł zbrojeniowy który jest bardzo emisyjny.
  • Odpowiedz
@xiv7 UE nic nie robi. Spotyka się, dyskutuje i publikuje wpisy na X. Polska już zaczęła budowę nowych fabryk amunicji czy dalej się zastanawia gdzie je postawić?
  • Odpowiedz
@Afrobiker:
Bzdura. Polska już rozbudowuje fabryki amunicji – Mesko i Dezamet zwiększają produkcję, w Pionkach rusza produkcja prochu. Do 2025 PGZ chce robić 200 tys. sztuk rocznie. Niemiecki Rheinmetall podnosi produkcję z 100 tys. do 600 tys. rocznie. Czechy i Słowacja – 150 tys. Wielka Brytania – 300 tys. Szwecja – 400 tys. Norwegia i Finlandia – 200 tys. UE wywaliła przemysł zbrojeniowy z części ograniczeń klimatycznych i pakuje w
  • Odpowiedz
jesteście takimi przekaźnikami tej rus propagandy nawet bez świadomości

@xiv7: w sensie pożyteczny idiota. Ale nie łudził bym się.
  • Odpowiedz
@drywall33: specustawa że hajs z ETS2 idzie na obronność przez najbliższe 5 lat, i zawieszenie na ten czas zielonego ładu

Niech się tam ktoś obudzi i to ogarnie zanim będzie za późno
  • Odpowiedz
@Afrobiker: co ma piernik do wiatraka. Ale dziękuję za potwierdzenie mojej informacji bo artykuły mówi o nowej fabryce o której nie miałem pojęcia.

Widzę, że szukasz nagłówki tylko negatywne na temat EU o Polski. Nie wiem ile ci za to płacą ale tyle postów co produkujesz powinieneś być dostać podwyżke.

Tylko frajer produkowałyby tyle propagandy za free
  • Odpowiedz
@Raa_V artykuł mówi że na gadaniu się kończy i to od lat. Może tobie wystarczą puste obietnice polityków ale mi nie ¯_(ツ)_/¯

Z raportu niemieckiego wywiadu wynika że cała UE produkuje przez rok tyle amunicji i sprzętu co ruskie przez 3 miesiące.
  • Odpowiedz