Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Umeraczyk +22
Przypominam o tej krindżowej akcji przez którą straciłeś miłość życia
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Trump nie ma interesu w sprzedaży nas ruskim. W przeciwieństwie do niemiec, które dokładnie taki plan realizowały, bypassujac Europę Środkową swoimi Nord Streamami.
@JPRW:
Jeżeli to nie wyczerpuje kryteriów zdradzieckiej retoryki, to naprawdę nie wiem gdzie jest granica.
Wam już od tej propagandy mózg przeżarło.
Ej, geniuszu, ale nikt tak nie twierdzi. Co się natomiast twierdzi to fakt, że ruscy są marnym zagrożeniem dla niemców czy Francuzów, nawet bez USA w Europie. Dla nas to zagrożenie jest egzystencjalne i premier Polski optujący za takim rozwiązaniem, gdzie to my
@eduardo-garcia: nie wiem czy pomyliłeś posty czy odniosłeś aż taką porażkę w starciu z przyswojeniem materiału źródłowego, ale zacytuję:
"Niemcy to Rosja, to zupełnie oczywiste"
Rozumiem że łatwo ci zaimponować, ale niestety nie trzeba nawet być geniuszem żeby opanować rozumienie treści mówionej na takim szczeblu.
Tak. Niemcy to rosja w geopolitycznym sensie, nie w sensie stosowanych metod. Przypomnij mi, kto blokował całe dekady poszerzdnie NATO na wschód, budowę infrastruktury tegoż, obecności wojskowej USA za Odrą...
@Wap30:
Jeżeli uważasz że to uczciwe porównanie, to nie ma płaszczyzny dla zdrowego człowieka na której mógłby się z tobą porozumieć.
Oh, szkoda, że nie zauważyłeś jak wiele się w międzyczasie zmieniło. Trump już uszami klaska na myśl o otwarciu NS, tymczasem Niemcy.
źródło: temp_file1157318904447843324
PobierzNa bank. Bo przecież USA nie zarabia teraz kroci na sprzedaży LNG do Europy i na bank zechce tę sytuację odwrócić, bo hehe on po same kule putinowi, hehe. Boże, z kim ja tutaj siedzę...
@van-der-staas:
@eduardo-garcia: Hehe. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: obraz_2025-03-02_220544179
Pobierz