Aktywne Wpisy
Guadalajara +122
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na
Pan_Slon +58
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#heheszki #gimbynieznajo
źródło: obraz_2025-03-01_102358175
PobierzNa dwóch komputerach było GTA 2, ale zawsze dorywały się do nich największe klasowe patusy.
źródło: dsj2
Pobierz@SystemHalted2_0: A weź. Rok chyba 2003. Gra nudna jak każda platformówka, ale j----e sebixy wymusiły, żeby to zainstalować, bo przecież klimacik. Dopiero jak zobaczyli jak wygląda CS, którego proponowałem to wymusili, żeby zmienić grę.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Coopshtyl: u mnie w gimnazjum też UT99 był na propsie. Czasami nawet nauczyciel z nami zagrał meczyka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: SI_3DSVC_SuperMarioBros
Pobierz@Fingerman1: były też cs 1.6 czy wolfensteiny. A kiedyś mało kto miał dobrego kompa na nowe gry, to ludzie grali w to co mogli, internet nie był aż tak popularny i ludziom wystarczyło kilka szczelanek platformówek itp. te niektóre robiły się popularne, w gazetach były premiowane, specyfikacje były spoko na kompy, to ludzie grali, dużo ludzi grało
źródło: SIhOPLDreTKrf7VWPhvbHlXR78_IZs3965ilMpbBLQ4OqeyfApDdnT_Kxi7kwnx3i7M=w526-h296-rw
Pobierzźródło: binladen_game1
Pobierzźródło: JAZZ-JACKRABBIT-2-COLLECTION-PL-PC-GOG-KLUCZ-GRATIS
Pobierz