Aktywne Wpisy

NaglyAtakGlazurnika +173
#wroclaw #zalesie
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta

PorzeczkowySok +226
no zobacz co k---a narobiliście
to ja tego nie zrobiłem
a kto kierowcą k---a jest
to ja tego nie zrobiłem
a kto kierowcą k---a jest

źródło: 13220cb0-7fed-11ef-aba9-4f98f849d00e
Pobierz
źródło: 1000017847
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Czy jak zwykle lewactwo na siłę wchodzi ci do domu i wymuszają noszenie tech ciuchów?
W wolnościowym kapitalistycznym kraju tylko sutanny, koloratki, garnitury i suknie można nosić?
Ktoś przedsiębiorczy zwietrzył pomysł na biznes - grupa docelowa wynosi minimum kilkadziesiąt tysięcy ludzi.
Ale ja nic tam nie będę kupował kolego. Tylko za duży jest juz rar w europie.. Ludzie chcą spokóju.
Moze Ty siedzisz sam w piwnicy jak palec na wózku inwalidzkim i nie wychodzisz juz stamtąd. Nie wiem.. ale ja mam rodzine.. znajomych.. którzy się boją wyjść na ulicę wieczorem.. matki z dziećmi.. dzieciaki moich znjomych..
Tolerujesz dżihad? Chcesz żeby Ci chatę r-------o?
Poza postem na wykopie co zrobiłeś? Spal im te budę, każ wracać do siebie. Pokaż swoją siłę inaczej jesteś zwykłym zakompleksionym wykopkiem, który tylko pisać w internecie potrafi
Nie wiem czy tymi nierobami z krajów muzułmańskich gospodarka rośnie.
Ja rozumiem że są od lat u nas Turcy czy Kurdowie czy inne Hinduskie plemia.. ale teraz nadciąga następna fala. Nie jest to przyjemna fala.
Teraz mam juz problem z
To zrób transmisje live gdy wychodzisz wieczorem i jesteś atakowany przez dżihad...
Nie bede sie przekrzykiwać bo nie ma to sensu. Ty z lewa ja z prawa.
Jak się obchodzi z takimi w cywilizowanych krajach? Deportować ich i postawić mur na granicy.
Ja sobie spokojnie czekam, aż mnie wysadzą i zgwałcą wszystkie kobiety w mojej rodzinie.
@przegro_pisarz: nie ma statystyk dowodzących że każda kobieta została zgwałcona. byłoby to absurdem, natomiast są statystyki że muzułmanie są nadreprezentowani w więzieniach w krajach zachodnich, ludzie z państw muzułmańskich obciążają system i w ciągu całego życia trzeba do nich dokładać, imigracja z