Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +193
30-letni koleś na wykopie: będę robić pompki i brzuszki, nigdy nie ćwiczyłem i nie byłem na siłowni.
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
źródło: temp_file3319126131157460459
Pobierz
Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

źródło: lgx813krehrd1
PobierzIlość osób 65+ to już 30% populacji i ciągle rośnie
Ilość dzieci w wieku do 14 lat to 11% populacji i ciągle spada.
@gupio: Nic, zwalą wszystko na młodych i zaczną siebie kreować na ofiary systemu.
@Zielonka021124: Dzisiejszy tfr może mieć znaczenie za ćwierć wieku, więc porównywanie tegorocznego nie ma sensu.
@ArekMaupa: A co jeśli babcia z dziadkiem tak głosują że podwyższają mi podatki żeby dać babci wyższą emeryturę, sami emeryci skupili mieszkania żeby bawić się w landlordow i wywalili ceny w kosmos a jako wisienkę na torcie stworzyli system w którym posiadanie dziecka to frajerstwo samemu żyjąc w mniej lub bardziej egalitarnym społeczeństwie w którym dziecko nie oznaczało zmarnowania czasu
@ArekMaupa: Nie żyło się lepiej, ale do dzietności nie ma być lepiej tylko ma być bardziej egalitarnie. Gdy masz duże nierówności i mnóstwo możliwości to dziecko je torpeduje, a gdy rezultaty są niezależne od tego czy dziecko będzie czy nie to dzietność jest dobra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miasta które tracą to powiatowe
Dawajcie te japonki do Polski, a Polki do Japonii.
Przemieszamy i może coś ruszy