Wpis z mikrobloga

Czy ktos z was chodzi na sauny i był np w Fali #lodz i Sante #warszawa ?

Jest ktos kto moze porownac te 2 miejsca i ktore jest lepsze?

#sauna
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@quarox ale co tu porownywac jak to calkiem 2 rozne miejsca. W Łodzi masz wielki obiekt dla dzieci i strefe saun, w sante masz spa i uzdrowisko bez zjeżdżalni i calego aquaparku. Isc do fali tylko na sauny bez sensu.
  • Odpowiedz
@quarox: co prawda w Warszawie nie byłem, ale na fali są bardzo spoko sauny. Jest kilka suchych, parowe, jakieś miejsca z lodem, jacuzzi, codziennie po południu są seanse naparzania w cenie biletu, strefa relaksu z leżakami czy tymi goracymi leżakami. Teraz tam też są jakieś remonty (nie widziałem, żeby w godzinach otwarcia ktoś przeszkadzał) i powiększana przestrzeń. Ogólnie jak się ma multisporta czy inną kartę to już w ogóle lajcik
  • Odpowiedz
  • 2
@Ziutek_Grabaz: Co? Chodze na Fale od 3 lat co 2 dni, typowo tylko na sauny i kazdy tam dokladnie robi tam tak samo wiec skad ty to wziales ze trzeba isc na aquapark zeby byc zadowolonym z saun?
  • Odpowiedz
  • 1
@sked: Sa zajebiste sauny na Fali, a pytam sie dlatego bo jestem ciekaw ktore z nich jest lepsze - Sante czy Fala , na Sante nie bylem
  • Odpowiedz
@quarox sam w Sante nie byłem, natomiast kumpel, dobry saunowicz, twierdzi że Sante jest mocno średnie. Dużo kosztuje a mało wnosi. Ja na fale chodzę w miarę często i nie narzekam. Choć nowa sauna zewnetrzna na fali to trochę śmiech na sali, ktoś im to źle zaprojektował, i ostatnio średnia temperatura to była 59,5. Mam wrażenie że za mały piec na tak dużą przestrzeń, za mało leją wody, i ich machanie
  • Odpowiedz
@quarox: sante było spoko przed remontem bo wtedy faktycznie było nastawione mocno na saunowanie chociaż było mniejsze niż teraz. Teraz z kolei naszło się tam pełno wszelkiej maści Julek i influencerow po to tylko żeby porobić sobie zdjęcia i obsluga/właściciele mają już na sauny w------e bo kasa i tak się zgadza, ludzie wchodzą w strojach, nie siedzą na ręcznikach, głośno gadają w saunach itp
  • Odpowiedz