Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +59
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +6
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Do tej pory tj do 12:00 godziny ogrzała mi chatę za 3.50zł z czego 50gr to ciepła woda użytkowa. Gdzie są ci wszyscy co krzyczą, że pompy ciepła "w naszym klimacie bez PV się nie opłacają". Przypominają sobie o pompach jak jest przez 2 dni w roku -10 stopni. A Prawda jest taka, że większość sezonu grzewczego wygląda tak jak dziś.
#pompiarz #pompaciepla
źródło: xxxxxyz
Pobierzźródło: xxxxxxxx
PobierzA orientujesz się co może być nie tak? bo mam taką nadprodukcje pv, że może bym pompe zamontował...
Co jest nie tak? pewnie to co zwykle - 'normalne' kaloryfery w