Pracuję nad pracą magisterską dotyczącą wpływu sprawozdań finansowych na podejmowanie decyzji inwestycyjnych w firmach. W związku z tym przygotowałam krótką ankietę, której wypełnienie zajmie tylko 3–5 minut.
🔹 Jeśli pracujesz w firmie, która podejmuje decyzje inwestycyjne – Twoje odpowiedzi będą dla mnie ogromnie cenne! 🔹 Wyniki ankiety pomogą zrozumieć, jak przedsiębiorstwa wykorzystują analizę finansową przy inwestycjach i jakie napotykają wyzwania. 🔹 Ankieta jest w pełni anonimowa, a jej wyniki posłużą wyłącznie celom naukowym.
📢 Pomóż mi w badaniach do pracy magisterskiej! 📢
Drodzy Przedsiębiorcy,
Pracuję nad pracą magisterską dotyczącą wpływu sprawozdań finansowych na podejmowanie decyzji inwestycyjnych w firmach. W związku z tym przygotowałam krótką ankietę, której wypełnienie zajmie tylko 3–5 minut.
🔹 Jeśli pracujesz w firmie, która podejmuje decyzje inwestycyjne – Twoje odpowiedzi będą dla mnie ogromnie cenne!
🔹 Wyniki ankiety pomogą zrozumieć, jak przedsiębiorstwa wykorzystują analizę finansową przy inwestycjach i jakie napotykają wyzwania.
🔹 Ankieta jest w pełni anonimowa, a jej wyniki posłużą wyłącznie celom naukowym.
📊 Link do ankiety: [ https://forms.gle/BvL8587ABLSb88bAA ]
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź oraz udostępnienie im więcej osób wypełni ankietę, tym bardziej wartościowe będą wyniki!
Dziękuję za pomoc! 😊🙏