@krystekw2 ja tam zawody chętnie robię, w przyszłym też myśliwskie planuje mieć, typowa kolekcjonerka jest nie dla mnie... @telemach20 tak, o Wrocławiu mówię, zapomniałem napisać... w Świętokrzyskim takiego obłożenia nie ma... @amath no i masz wpis otagowany, jak ci nie pasuje to sobie tagi zablokuj...
@wiesiu2: bo ludzie nie chcą w Starachowicach zdawać, ja też mogłem tam zdawać ale wybrałem Wrocław. Nawet na szkoleniu do patentu chłop mówił, jedź do Wrocławia.
@telemach20: Starachowic bronić nie chce bo nie lubię tych ludzi... ale podobno ostatnio przeliczyli składki i już trochę inaczej podchodzą do nowych członków... już nie trzeba mieć dwóch wprowadzających itp... 50 zł składka na miesiąc, w tym dostęp do obiektu...
@amath ja pozwolenie wiele lat temu robiłem, jakoś sobie nie przypominam abym miał problem z zapisem na patent... teraz żonie pomagam i widzę że łatwo nie będzie.
@wiesiu2: teraz egzamin na patent można robić w województwie, w którym się mieszka oraz w województwie, w którym zarejestrowany jest klub, którego jest się członkiem.
@krystekw2: dla tego robi się od razu 3: sportowe, sportowe do celów kolekcjonerskich, kolekcjonerskie i dopuszczenie. Jedne badania, dwa egzaminy, jedna składka a masz na start więcej promes niż możesz mieć sprzętu bez magazynu.
@telemach20 tak, o Wrocławiu mówię, zapomniałem napisać... w Świętokrzyskim takiego obłożenia nie ma...
@amath no i masz wpis otagowany, jak ci nie pasuje to sobie tagi zablokuj...
ani ja, ani nikt kogo znam problemu z tym nie ma, wszyscy się zapisali jak potrzebowali i to w Łodzi
problem oczywix ma wykopek XD
@amath ja pozwolenie wiele lat temu robiłem, jakoś sobie nie przypominam abym miał problem z zapisem na patent... teraz żonie pomagam i widzę że łatwo nie będzie.