Aktywne Wpisy

vieniasn +121
jedyną stroną z wiadomościami jaką odwiedzam jest taka lokalna powiatowa bo po co mi wiedzieć więcej niż wiadomości powiatowe co mnie obchodzi jakaś w*rszawa albo nie daj Bóg zagranica
przebudowa ronda którym jeżdżę bardziej mnie obchodzi i ma większy wpływ na moje życie niż jakaś wojna w jakimś izraelu i jakieś rzeczy polityczne
trzeba mądrym być ważne rzeczy śledzić
przebudowa ronda którym jeżdżę bardziej mnie obchodzi i ma większy wpływ na moje życie niż jakaś wojna w jakimś izraelu i jakieś rzeczy polityczne
trzeba mądrym być ważne rzeczy śledzić

rovi +631
Wołam Mireczków plusujących wczorajszy wpis, z którego zrobiło się znalezisko z płomieniem i ponad 2000 wykopów :)
Aktualizacja - Develia łaskawie odda kawałek gruntu pod tramwaj za darmo :) Nawet jeśli to niewiele, bo i tak nie wyjaśnia sprawy darowizny i reszty umoczonych urzędasów, to widać, że kręcenie Małysza ma sens. Temat podłapały wszystkie wrocławskie gazety i media, więc serio - warto.
https://tuwroclaw.com/artykul/develia-za-darmo-przekaze-n1913594
Link
Aktualizacja - Develia łaskawie odda kawałek gruntu pod tramwaj za darmo :) Nawet jeśli to niewiele, bo i tak nie wyjaśnia sprawy darowizny i reszty umoczonych urzędasów, to widać, że kręcenie Małysza ma sens. Temat podłapały wszystkie wrocławskie gazety i media, więc serio - warto.
https://tuwroclaw.com/artykul/develia-za-darmo-przekaze-n1913594
Link

Brzmi logicznie, ale to kompletna bzdura.
Po pierwsze jakie kobiety przyjdą, gdy juz osiągniesz sukces? Ile czasu zajmie Ci, abyś go osiągnał?
Przyjdą gold diggerki i inne słabego sortu latawice, ktore będzie interesować jakie masz zasoby mając Cie gdzieś jako osobę. Gdzie one były gdy startowałeś?
Nagle pojawią się na mecie, podane wszystko na tacy, a Ty z tego się cieszysz?
To porażka życiowa i zmarnowane najcenniejsze lata jakie miałeś.
Relacje z kobietami to umiejętność życiowa, którą rozwijasz całe życie. Im lepiej je rozumiesz tym jest łatwiej w relacjach.
Pieniądze będą Ci tylko przeszkadzać w zdobyciu miłości życia. Będzie Cie kusiło zawsze rozwiązywać problemy rzucając w nie pieniędzmi. W dodatku będziesz miał z tyłu głowy, ze jak masz pieniądze to zawsze możesz "kupić" sobie towarzystwo.
W efekcie nie nauczysz się niczego o kobietach, zostaniesz oskubany, wykorzystany. Przez jakąś sprytną julke i wyrachowaną lisicę, a na końcu stracisz majątek w rozwodzie.
Wiele jest takich przypadków.
Wiec tak rozwijaj się ale jednocześnie ucz się kobiet, poznawaj je. Nie zakładaj, ze problemy z kobietami rozwiążą się same bo masz pieniądze.
#zwiazki #tfwnogf