Wpis z mikrobloga

wiem to zna ich język

@vieniasn: to skoro tam nie mieszka pierwszy raz, to dlaczego wracal do Polski, skoro Belgia to taka kraina miodem i mlekiem plynaca?
Spoko, niech mu sie wiedzie, ale nie lubie typowego pier...nia wykopkow jaka to Polska uokropna.
Punkt widzenia, zalezy od punktu siedzenia. Wielu ludzi sobie chwali zycie w Belgii, ale jesli nie korzystales w tym kraju z urzedow i szkol, to nie masz pojecia
  • Odpowiedz
@Mandon no czyli coś tam wie czy mu się tam podoba
@Wszystko_albo_nic a może pozwól mu się cieszyć jak mu się tam podoba i jest mu lepiej

ja na przykład nie lubię Poznania który jest według rankingów najlepszym miastem do życia w Polsce XD
  • Odpowiedz
ja na przykład nie lubię Poznania który jest według rankingów najlepszym miastem do życia w Polsce XD

@vieniasn: Poznan nie musi Ci sie podobac. Tylko nie lubie jak ludziom wciska sie kit, ze Polska jest mniej ucywilizowanym krajem, od kraju, ktore cale lata zyl z wyzysku ludow z Afryki
  • Odpowiedz
@Wszystko_albo_nic

Tylko nie lubie jak ludziom wciska sie kit, ze Polska jest mniej ucywilizowanym krajem, od kraju, ktore cale lata zyl z wyzysku ludow z Afryki

bardzo daleko mi do ojkofoba ale jesteśmy umiarkowanie cywilizowani bym powiedział
każdy ponad każdym promowanie cwaniactwa i wiele innych jest tutaj normą no jak kogoś przekręcisz to powód do dumy dla bardzo dużej części społeczeństwa
  • Odpowiedz