Wpis z mikrobloga

Donald z nowym szefem

@Normalny_Wykopek: to jest spin który nie pozwoli mi nigdy szanować pisowcow. Donek już dawno spuścił scholza w kiblu i poszedł z nim na noże, przyszłościowo inwestując w kontakty z Merzem. Merz już zapowiedział że pierwsza wizyta będzie w PL i Francji. Tymczasem pisowcy ciągle coś pieprzą o agentach niemieckich i politykę międzynarodową oraz dobro Polski złożyli na ołtarzu lokalnego populizmu.
Gluptaki - > Donald z nowym szefem

@Normalny_Wykopek: to jest spin który nie pozwoli...

źródło: comment_1626692424GeNLBaNCgOjlG5cqSwjlHF

Pobierz
  • Odpowiedz
@Gluptaki: gardzę wami, myślałem że po ośmiu latach rządów nie da się gardzić wami bardziej, ale przez ostatni miesiąc pokazujecie, że jednak się da.

Do tej pory myślałem, że jesteście zwyczajnymi frajerami i przestępcami drenującymi państwo dla własnych korzyści. Ale nie! Okazaliście się być zdrajcami, wrogami narodu.

Zaraza. Zaraza z orłem w dupie, wymachująca flagą i krzycząca patriotyczne bzdury, zaraza przez którą brały się wszystkie problemy w historii Polski.
Sprzedacie
  • Odpowiedz
Donek już dawno spuścił scholza w kiblu

@Gluptaki: dokładnie od czasu kiedy jego sondaże zeszły na próg nie do odbicia. Żeby nie było - zero żalu, ot pragmatyczna polityka zagraniczna
  • Odpowiedz