Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +135
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +47
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

w necie znalazłem taki pakiet jak na zdjęciu macie może coś do poprawki
Jest ktoś w stanie określić ile fps wyciągnie taki zestaw ?
#komputery
#gry
#pc
#informatyka
źródło: 83f206f3-466c-499b-baa0-31680dfed2e9
Pobierzi szybsze ramy
płyta główna MSI PRO B650M-P to jest 45 zł drożej
ramy dać GoodRAM IRDM 144 zł drożej
procek 230 zł drozej wychodzi 419 zł drożej razem
No może przesadziłem
Jak 1080p to ten zestaw powinien osiągnąć około 300 klatek średnio na nie najwyższych ustawieniach, a w cięższych miejscach na very high nieco poniżej 200.
Jeśli masz fullhd to procesor będzie równie ważny, o ile nie ważniejszy, dlatego jakiś podkręcony 7500f z szybkimi pamięciami znacznie lepiej się tu sprawdzą.
@X-PC ma akurat promocje na takie zestawy z ryzenem 5600 i starszymi grafikami i nawet biorąc mocniejszego 7800xt mógłbyś
A tą wyprzedaż w sumie analizowałem i nie widziałem tam ani jednego zestawu wartego zakupu. W sumie nic dziwnego, bo xkom jest mega drogi zazwyczaj.
O jakimś konkretnym komplecie mówiłeś?
internet po kablu