Aktywne Wpisy

powsinogaszszlaja +172
Wspomnijmy tych, którzy odeszli na zawsze z naszego grona.
@ignis84
#1listopada #swietozmarlych #wszystkichswietych #wspomnienie
@ignis84
#1listopada #swietozmarlych #wszystkichswietych #wspomnienie
źródło: Znicz%20w%20kszta%C5%82cie%20serca
Pobierz
Czym jeździcie? Szukam jakiegoś auta (nowego) chce unikać mechaników. Szczerze mówiąc to nie ma nic ciekawego w cenie której szukam (200k) musiałbym brać jakiś leasing, a nie chce wolę kupić za gotówkę. Ew ile dołożyć żeby kupić jakieś sensowne auto? A może kupić nowe auto ale typu jak najtańsze? I się psuć nie będzie parę lat. A kupić jakiegoś szrota do upalania
#programista15k #pytanie #motoryzacja #
#programista15k #pytanie #motoryzacja #

O, witam drugiego trolla. To jak, w końcu ogarnąłeś portal migracje.gov.pl? Kiedy mnie przeprosisz za to, że zarzucałeś mi, że dane czerpałem z memów?
Ale tematem znaleziska nie był Tusk tylko kłamliwy materiał pisowskiego ścieku partyjnego
Ale dlaczego problem wydawania takich ilości decyzji dostrzegłeś dopiero po wyborach, dlaczego nie widzisz, że trend, który był mocno wzrostowy za PIS teraz jest spadkowy i dlaczego nie pytasz się, czemu PIS tyle krzyczący o migrantach ich tylu sprowadził?
A to wszystko jest okraszone takimi właśnie kłamliwymi materiałami, że teraz nam Niemcy tych migrantów
@janekplaskacz: Pokazali prawdę a ty nie jesteś w stanie tego udowodnić że to kłamstwo, to są jakieś twoje domysły i insynuacje. Sytuacja się powtarza któryś już raz. Zresztą nieistotne, za kilka miesięcy się zacznie i będą przerzucać/odsyłać tysiącami.
Tusk i ten rząd jest słaby i się nie postawi.
* gwiazdka dla betonu partyjnego, bo nie ogarnęli.
Propagandowej od momentu powstania do dzisiaj.
Powiedzieli, że przerzucili do Polski a na nagraniu jest sytuacja przez posterunkiem po niemieckiej stronie (widać niemieckie nazwy na znakach) i z naszą Strażą
Nadal uważam, że TVP kosztuje zdecydowanie za dużo. Ale poziom propagandy znacznie spadł odkąd nie jest pisowska, jednak do czystej wody dużo brakuje. Jeszcze jakiś fikołek masz w zanadrzu? Kiedy mnie przeprosisz za wygłoszone kłamstwo?
@janekplaskacz: Jeden beton powie spadła. Drugi beton powie wzrosła.
Ale nie oni są do oceniania. Przecież propaganda zrobiła z nich owce powtarzające prawie słowo w słowo to co tresujący ich propagandziści.
Reasumując. Jesteś ostatnią osoba do oceniania czy spadła czy wzrosła. Czujesz się tak wszystkowiedzący jak widz republiki. Jesteś sterowany przez propagandę, a tak ona Tobą steruje, że wręcz nienawidzisz konkurencyjnej propagandy.
Tylko jesteś zmanipulowanym
Nie, bardzo łatwo jest porównać poziom, nawet mają pamięć rybki z okrągłego akwarium, odnosząc się do obecnej TV Republika. To co była za PIS to było to samo
Wy betonowcy jesteście TACY SAMI, a ściana między wami. Nie lepiej mieć własne zdanie? A nie tylko pozornie własne zdanie.
Gdzieś tak napisałem? Pokaż, gdzie. Bo to chyba mało prawdopodobne, żebyś kolejny raz perfidnie skłamał, co
A jaka jest definicja słowa "zawrócili"? Świta coś, panie kretyn?
A teraz, w oparciu o ten materiał albo jakąś inną informację z pisowskich mediów, wskaż podstawę prawną na podstawie której to zrobili.