Aktywne Wpisy

mickpl +1436
Będzie krótko, bo nie ma co się rozpisywać. Kupiłem mieszkanie i kończę mirkowanie. Było fajnie XD Dzięki.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Shoujiki +103
Nie ma bardziej wnerwiającego youtubera niż ten pyzaty i wiecznie niezadowolony obżartus xD chłop co potrafi zachwycać się kebabem z psa albo pleśniejącą zapiekanką z serem z proszku, ale daj mu do zjedzenia coś co nie jest chemicznie podrasowane w 100% i kosztuje więcej niż 20 pln to zjedzie ci interes ¯\(ツ)/¯ a jego fani podobny poziom, śmianie się z gwiazdek michelin, bo naklejka muala lepsza :DD beka bo Wojek zjadł burgera
źródło: IMG_2209
Pobierz

Ja w to po prostu nie wierzę jaki to jest cringe. Każdy swiadomy powazny obywatel tego kraju po zobaczeniu jak prezydent miasta udaje prezydenta RP, i zwołuje jakąś urojoną rade bezpieczeństwa, powinien na starcie skreslić takiego kandydata w obawie że prezydentem jego państwa będzie najzwyklejszy w świecie pajac z kompleksami. I jeszcze te oświadczenie o nie wysyłaniu wojsk i niejawnej części dla mediów. Za grubo.
Wy naprawde nie widzicie w jakim stanie jest nasze państwo? Przecież to jest poziom Lukasza Jakóbika i jego spotkania z EllenDegeneres. I to wszystko w tak waznym czasie dla naszego regionu. Ja sie nie dziwię że na chwile obecną amerykanie gadaja już tylko z Dudą, jak rząd pozwala swojemu kandydatowi na taki syf.
#polityka #bekazlewactwa #cringe #bekazpodludzi
@recznik_z_ikei: Ustalali co dalej ze schronami i obroną cywilną miasta w czasie zagrożenia. Czemu mówisz, że to jest złe?
@recznik_z_ikei: a możesz pokazać dokładny cytat i kontekst? Bo tak, uważam że dyskusja o możliwym ataku odwetowym na nasz kraj, i wynikająca z tego potrzeba budowy schronów jest w gestii prezydenta miasta. Chciałbym żeby KAŻDY prezydent większego miasta myślał o budowie schronów i co więcej, żeby je k---a budował.
Serio, to jest az żałosne że ty bronisz tego pajaca XD Jeżeli
@recznik_z_ikei: myślę że Sikorski czy Tusk się nie obrazili
A teraz wybierzemy ci go na prezdena i żadne twoje wieśniackie "Charlają ci w ryj, a ty to jesz" tego nie zmieni,
Buziaczki